Oznake

Space Rangers 2

Alternativna imena: Space Rangers 2

Igra Space Rangers 2 je značajan po tome što je razvijen u Ruskoj Federaciji. Kao kreatori projekta je poznata tvrtka Elemental igre. Igra je objavljena krajem 2004, a odmah nakon prezentacije je preuzeo milijuna korisnika diljem svijeta. Unatoč svojoj časnoj (prema gaming standardima) dobi, i projekta do danas lako privlači igrače iz cijelog svijeta. U zapadnim zemljama, što je poznato kao prostor igre Rangers 2.

Još jedna razlika u odnosu na većini računalnih igara je kombinacija različitih žanrova u jednom projektu. Dakle, u prostoru Rangers lako vidjeti bilješke RPG i tekst avanturu, najbolje elemente poteze i real-time strategija prolazu, a nešto iz projekta i uzeo akcijske igre i arkade. Samo se pobrinite se, što se tiče zvuka i zarazna igra, možete preuzeti Space Rangers 2. Očekuješ ozbiljan prostor avanturu, koja je, kako praksa pokazuje, su najzanimljiviji za prosječnog igrača.

Space Rangers 2: Dominators će vas odvesti u 250 godina nakon što je brutalno rat završio s civilizacijskom klisanov. Da budemo precizniji, od vas će putovati u 3300god. U areni od četiri osnovne ljudske civilizacije s kojima narod je odlučio surađivati. Među njima:

1. Maloqs.

2. Ležajeva.

3. Feyany.

4. Gaalians.

Svi vojnici na kraju će morati doći zajedno u koaliciji, kao neprijatelji se pojavljuju na obzoru - Dominators - kibermonstry, koji imaju svoj vlastiti jedinstveni inteligenciju. Kao što možete vidjeti, u Space Rangers 2 igri ćete biti zabavno i uzbudljivo, razvija sve vrste strategija koje mogu dovesti do pobjede vlastitom narodu. U igri ćete upravljati vlastiti karakter - Space Ranger. To može primiti razne vještine, ali da sve to što će se isključivo u svrhu - da spasi galaksiju.

U Space Rangers 2 junaci blago unaprijeđeni u odnosu na prethodne rate. Sada dostupna u dvije nove klase počelo - gusari i plaćenike. Svaki od članova razreda ima posebne sposobnosti koje mogu biti od velike pomoći u sučeljavanju s Dominators.

Možete odabrati svoj heroj će biti dostupna u Space Rangers 2 brodova brodovima. To je važno sredstvo prijevoza, bez koje ne uspiju. Vi ćete biti u mogućnosti poboljšati brod i prilagoditi svojim potrebama.

Prije nego što započnete igru ​​morat ćete skinuti Space Rangers 2. To može biti učinjeno jednostavno i brzo bujica. Postavljanje Projekt traje manje od 20 minuta, a odmah nakon toga ćete se moći uroniti u nevjerojatan svijet prostora.

Da vidim svojim očima, a zamislite kako je to igra, predlažemo vam da ponovno razmotri Space Rangers 2 video trailer. To će vam pomoći da izvučete najviše točan dojam.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more