Oznake

Space Rangers HD

Alternativna imena: Space Rangers HD

Igra Space Rangers HD: Revolution - savršen primjer kako se ponovno izdavanje igre u HD formatu mogla promijeniti svoj život. S novim fanovima projekt disanja može "zapamtiti mladost" igrajući svoje omiljene igre u cjelini novi format. Osim toga, vjerojatnost privlači novu publiku je dovoljno velik - mladi igrači konačno obratiti pozornost na Space Rangers, ih percipira kao nešto novo i vrijedno, ne dok je on vidio kao prokletom rijetke knjige, u kojem je igrao više od svojih djedova.

U to vrijeme, igra Space Rangers HD: Rat Osim stvorio osjećaj, postaje prvi i jedini projekt koji bi mogao uspješno kombinira najbolje elemente najrazličitijih žanrova igara. U drugom dijelu igre bilješke isprepletenih RPG i arkade, strategije i tekstualne zadatke. Stoga, programeri i odlučeno je da ga oživjeti u ovoj igri. Osim novog formata projekt ima dodatak nekim promjenama.

Prije nego što igra mora biti Space Rangers HD: preuzeti revolucije. Do danas, igra radi glatko na svim postojećim operativnim sustavima, što je vrlo ugodno i lako razlikovati od mnogih drugih projekata. Također, projekt može pokrenuti glatko čak i na monitorima širokog zaslona, ​​slika u ovom slučaju izgleda jednostavno zapanjujući. Nema sumnje, u ažuriranoj verziji igre Space Rangers HD: revolucija će biti puno zanimljivije igrati, ne samo kroz poboljšanje kvalitete, ali kul grafike.

Dodane su i neke od inovacija u samoj igrivosti. Na primjer, programeri odlučili dodatno zakomplicirati proces borbe i militantne osim robotskih dominators dodao novu klasu neprijatelja - Space Pirates. Napon na igri ćete osjetiti odmah nakon što će moći Space Rangers HD: Rat Osim preuzimanje. Otkriti tajnu i reći da možete birati na kojoj strani će štititi svoj karakter. Sada možete postati kao stranke u ljudskom koalicije i podršku sile zla.

Je doživjela značajne promjene i popis predloženih zadataka. U radnoj verziji HD-zadataka i misija postala mnogo više i to njih će biti još zanimljivije. Igra je proveden pregovarački funkciju i likovi mogu utjecati na njihove protivnike, pozivajući ih da se predomisle i "Octyl" da se tako izrazim.

Vožnja Požuri u Space Rangers HD: Ljubitelji Revolution brodovi tekst avantura, jer ovdje se njihov broj povećao za nekoliko puta. Vi ćete biti u mogućnosti trenirati mindfulness i logiku, inteligenciju i spretnost.

Za vizualizaciju (za one koji nisu doživjeli igru) i usporedite s prethodne verzije (za one koji su već imali iskustva s projekta), predlažemo da potražite igre Space Rangers HD: Revolution videa trailer, koji je opisan u detalje svi najvažniji nijanse u igri.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more