Oznake

Spec Ops: The Line

Alternativna imena: Spec Ops: The Line

Game Spec Ops: The Line - je multi-platforma igra u žanru vojne akcije od developer Yager Development, objavljenom 26. lipnja 2012. Localizer na području Ruske Federacije je 1C-SoftKlab, koji je objavio igru ​​na ruskom jeziku istodobno sa svjetske premijere. Dečki iz Yager stvorio dosta dobru igru. Ako počnete igrati Spec Ops: The Line, onda sigurno koliko će se složiti da je priča u ovoj igri stvarno izdvaja!

Dakle, u igri Spec Ops: The Line priča o događajima kao glavni lik, kojeg ovdje je kapetan M. Walker. Njemu kao zapovjednik skupine boraca baciti u Dubail da zbog čestih nevjerojatno jake i duge pješčane oluje prekrivene pijeskom, tako da u njemu žive postala nepodnošljiva. Većina mještana uspjeli izvući iz grada. Sada Duban iza nekih ljudi i pljačkaški bendova. Nakon što je u središnjem dijelu Dubail temelji sjedište trideset treći bataljuna shtatovskie vojsku pod zapovjedništvom pukovnika Conrada. Nakon šest mjeseci potpunoj tišini iznenada dolazi od pukovnika poruke od zadanog evakuaciju misije. Da pojasnimo situaciju, a operacija spašavanja u gradu, poslao posebnu skupinu "Delta" pod zapovjedništvom Walker. Budući da je već u Duban, neredi shvaća da su ušli u pravi nered borbe.

Game Spec Ops: The Line PC programeri tako koncipiran da ima različita završetke. 4 opcije dostupne za gamere završiti igru. Point of prolaz varijanta završetaka koji se nalazi u zadnjem poglavlju, i nitko to ne utječe na akcijski igrač tijekom igre. To je ono što igra nudi završetke

1. Kapetan M. Walker omogućuje pukovnik Conrad ubiti, ili je on počinio samoubojstvo, u razgovoru s pukovnikom

2. Kapetan M. Walker odlučio ubiti pukovnika, a zatim iznajmiti jedinicu, koja ju dovodi kući.

3. Kapetan M. Pukovnik Walker odluči ubiti i ubijeni u razmjeni vatre s momčadi spašavanja.

4. Kapetan M. Walker odluči ubiti pukovnika, a zatim uklanja sve borce iz tima za spašavanje, a on odluči ostati u Dubi.

Ako se još niste odlučili hoćete li Spec Ops: Download Line, preporučujemo da ćete naći na internetu o Spec Ops: The Line pregled. Nakon čitanja brojna mišljenja kritičara ili iskusne igrače, kao i viđenje pregled video i igre prikolice, bit će lakše odlučiti je li potrebno preuzeti i instalirati na svoje računalo.

Instaliranje igru ​​i početi igrati, što će se upoznati sa sljedećim znakovima:

1. Odmak od "Delta" - Kapetan Martina Walkera, prvi poručnik Adams - Teška umjetnosti. Narednik Lugo - snajperist.

2. Damned (33. bojna) - pukovnik John Conrad, DJ - ratni dopisnik, šef mafije, poručnik McPherson, narednik John Forbes.

3. CIA - Kastavian agenti, Daniels, Gould, Riggs.

U Spec Ops: The Line misija. Njihovi programeri su umetnuti u igri dosta. To počinje s prologom, a zatim 15 poglavlja i epilog, tako da bilo tko, čak i izbirljiv igrači će biti gdje skrenuti.

Ako zaintrigirao naše priče o igri, a zatim otići na službenim stranicama http://www. specopstheline. com / index. html i preuzeti igru. Naravno rado potrošiti više od jednog sata za prolaz ovom fascinantnom i vrlo solidno napravljen igra u vojnom stilu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more