Oznake

Snaga čarolije 3

Alternativna imena:

Spellforce 3 strategija u stvarnom vremenu i RPG u isto vrijeme, ovdje postoji čak i simulator izgradnje grada. Igra ima dobru grafiku i odličan izbor glazbe.

Morat ćete voditi mali odred kako biste spriječili nekoliko katastrofa i ne dopustili da svijet mašte umre sa svim svojim stanovnicima. Ne dopustite da lukavi patuljasti vladar, vođen svojom žudnjom za moći, baci svijet u kaos. Usput ćete morati spriječiti mračne vilenjake u provođenju destruktivnog obreda. Trebate požuriti sa zadacima, vilenjaci su već počeli skupljati duše za mračni sakrament, a kralj patuljaka spreman je na sve za moć i slavu.

Prije igranja Spellforce 3, kao i obično, trebate posjetiti uređivač likova kako biste odabrali izgled glavnog lika.

Sljedeće ćete pronaći puno avantura u svijetu mašte punom raznih čuda i zlikovaca. Sve, kako to obično biva u igrama ove vrste.

Tijekom prolaza odabrat ćete tim satelita bez kojih neće biti moguće poraziti sve neprijatelje.

Svaki od suputnika ima svoje vještine, pa čak i karakter. Nećete moći povesti cijeli tim sa sobom, stoga odlučite koga ćete izabrati ovisno o zadatku. Ponekad suputnici sudjeluju u dijalogu i to otvara dodatne odgovore, a ponekad čak i štedi puno vremena i pomaže da se zadatak obavi mnogo brže.

Zaplet igrice nije loš, ali ima dosta klišeja i predvidljivih momenata u njoj, no kraj će vas malo iznenaditi.

Za to su dodatni zadaci ponekad mnogo zanimljiviji od glavne priče i često nisu lišeni humora.

Postoji šest parametara za pumpanje u igri:

  • Okrutnost - gužva
  • Disciplina - zaštita
  • Borbe na daljinu - streličarstvo
  • Bijela magija - Čarolije podrške
  • Elementarna magija - Čarolije elementarne moći
  • Crna magija - Nanošenje štete neprijateljima pomoću mračne moći

U svakom parametru ovisi o vama koju ćete granu razvoja odabrati, dok druga postaje neaktivna.

Skupljajte zlato, predmete i materijale od poraženih neprijatelja. To će vam omogućiti da stalno poboljšavate svoju opremu i pomažete s ovim popratnim likovima. Osim toga, ponekad ispadaju oklopi i oružje klase više od onoga što nosite. Nakon ove opreme još uvijek možete napredovati.

Igranje igre zahtijeva neko vrijeme navikavanja. Na početku igre nije sve očito i razumljivo, ali s vremenom, bez ikakvih problema, možete shvatiti.

Ovo je treća igra u seriji. Ovaj svemir ima svoje obožavatelje i prije svega će njima biti zanimljiv. Ali radnja ovdje nije povezana s prethodnim dijelovima. Ovo je posebna priča, a čak i ako ste novi u serijalu, bit će vam zanimljivo igrati.

Čeka vas

vrsta aktivnosti, možete proći kroz misije priča, igrati dodatne zadatke ili čak razviti i dovršiti bazu-stožer.

Spellforce 3 besplatno preuzeti na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na portalu Steam ili na web stranici programera. Štoviše, cijena igre je prilično niska.

Instalirajte igru odmah i krenite na svoje putovanje kroz čarobni svijet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more