Oznake

SpellForce

Alternativna imena:

SpellForce je prva igra u ciklusu naizmjeničnih strategija koju možete igrati na računalu. Igra je izašla davno, grafika je klasična, pikselizirana, kao što je bilo svugdje tih godina. Ovo nimalo ne kvari igru, ali ovaj dio možemo preporučiti prije svega ljubiteljima SpellForce svemira i ljubiteljima poteznih strategija. Glazbena pratnja i glasovna gluma zasigurno će se svidjeti ljubiteljima klasičnih igara.

Pred vama je akcijska igra koja se odvija u svijetu mašte u kojem živi nekoliko rasa.

Odaberite koga ćete igrati kao:

  • Ljudi
  • Vilenjaci
  • Trolovi
  • Gromovi
  • Orci
  • Mračni vilenjaci poznati mnogim igračima pod imenom Drow

Među predstavnicima svih nabrojenih naroda ima čarobno nadarenih predstavnika. U jednoj od generacija pojavilo se 13 mađioničara s nevjerojatnom moći. Ovi čarobnjaci formirali su savez nazvan Krug.

Svrha stvaranja Kruga bila je ponovno uspostavljanje pravde i okončanje nemira na zemlji. Bilo je planirano da se to izvede provođenjem obreda Zvanja, ali to nikada nije provedeno.

Žudnja za moći koja je obuzela nekoliko moćnih mađioničara razdvojila je savez i dovela do krvavih ratova diljem svijeta bajki.

Kada se kopno podijelilo, viši mag Kruga po imenu Roen spojio je nastale otoke čarobnim portalima. Većina mađioničara koji su bili dio sindikata je umrla. Ostali su započeli svaki od svojih obreda poziva, nadajući se da će pokoriti Čarobni plamen, glavni izvor moći u čarobnom svijetu. Hoće li netko uspjeti, saznat ćete kada zaigrate SpellForce!

Na početku igre vaša snaga neće biti velika. Da biste postali jači, morate naporno raditi.

  1. Proširite i nadogradite svoj čarobni toranj
  2. Preuzmite kontrolu nad zemljama oko
  3. Pokorite najmoćnije ratnike kontinenta tako što ćete ih poraziti
  4. Naučite nove čarolije i izgradite magičnu moć

Dovršetak ovih stavki postupno će vaš lik pretvoriti u najjačeg čarobnjaka i omogućiti vam da preuzmete moć Magičnog plamena.

Nemoguće je to učiniti sam, stvorite vojsku koja se sastoji od najjačih ratnika i pošaljite je u potragu za artefaktima i magičnim predmetima. Duše najmoćnijih ratnika su zatvorene u runama, skupljanjem više runskog kamenja dobit ćete nepobjedivu vojsku. Tijekom svojih putovanja porazite neprijatelje koje sretnete i steknite kontrolu nad njihovim zemljama i vojskama.

Odaberite put razvoja i učinite svoju vojsku najprikladnijom za vaš stil igre.

Opremite svoje ratnike najboljim oružjem i oklopom. Poboljšajte svoj grimorij snažnim novim čarolijama.

Cijelo igralište podijeljeno je u šesterokutne ćelije, u jednom potezu svaka ekipa može prevladati određenu udaljenost. Potezi se rade redom s protivnicima.

Što više zemlje kontrolirate, imate veću magičnu moć. Snaga se može povećati korištenjem artefakata dobivenih u lutanjima.

SpellForce besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na web stranici programera ili na portalu Steam. Tijekom godina cijena je znatno pala i sada se radi o vrlo malom novcu.

Počnite igrati sada kako biste unijeli red u čarobni svijet i osvojili Magic Flame!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more