Oznake

Spider-Man: Miles Morales

Alternativna imena:

Spider-Man Miles Morales još je jedna igra temeljena na stripovima o Spidermanu. U igri ćete vidjeti grafiku najviše razine. Glasovnu glumu izvode profesionalni glumci, a glazba stvara atmosferu.

Ime glavnog lika igrice je Miles Morales, njega je Peter Parker izabrao za svog nasljednika. Kada se opasnost nadvije nad New York Marvel, nemate ni minute za gubljenje, morate obući kostim Spidermana i spasiti grad i njegove stanovnike od sila zla.

Prije nego što budete mogli igrati Spider-Man Miles Morales morat ćete proći kroz mali vodič, ali to neće dugo trajati. Milesu će biti teže, morat će svladati nove mogućnosti već tijekom igre.

Da bi se učinkovitije borio protiv zla, mora naučiti:

  • Stvorite otrovne bioeksplozije koje mogu lako onesposobiti čak i više neprijatelja u isto vrijeme
  • Naučite koristiti kamuflažu koja ga čini gotovo nevidljivim
  • Učinkovito koristite gadgete za dobivanje ažuriranih informacija

Osim toga, potrebno je kombinirati akrobacije s korištenjem mreže. Velik dio tog arsenala nije bio dostupan ni njegovom mentoru, ali talentirani i marljivi učenici uvijek s vremenom nadmaše učitelja.

Neprijatelji heroja u igri bit će zlobna energetska korporacija i cijela vojska zlikovaca opremljenih najnovijom tehnologijom. Ulice će postati bojno polje, a tijekom bitke, mnogo će se morati žrtvovati zarad pobjede.

Kretanje gradom je kao parkour, ali zapravo korištenje weba čini jurnjavu još spektakularnijom.

Winter New York izgleda prekrasno i imat ćete priliku diviti se snijegom prekrivenim ulicama i pročeljima zgrada. Miles se nedavno doselio u ovaj grad i sve mu je novo. Nije lako osjećati se kao kod kuće u najvećem gradu na planeti. Postupno, tijekom borbe, svaka će ulica postati poznata heroju i on će konačno pronaći novi dom.

Borbeni sustav nije previše kompliciran. Postoji mnogo trikova i vještina, ali zahvaljujući promišljenom upravljanju, neće vam biti teško shvatiti sav ovaj arsenal.

Ne zaboravite nadograditi statistiku svog heroja dok stječete iskustvo. Ovo će vam olakšati nastavak. Neprijatelji će postati jači i inventivniji, a njihov broj će vas prisiliti da napregnete svu svoju snagu da ih porazite.

Miles neće biti sam tijekom ovog putovanja, s vremenom će imati mnogo prijatelja koji će mu pomoći na sve moguće načine. No, naravno, junak će morati sam obavljati najteže i najopasnije zadatke.

Igra će se svakako svidjeti svim ljubiteljima Marvelovog svemira. Izgleda kao da je sišla sa stranica stripa. Ali čak i ako nekim čudom niste upoznati s ovim fantastičnim svijetom. I dalje se isplati pokušati igrati, najvjerojatnije će vam se svidjeti, priča je zanimljiva, a karakter igre simpatičan.

Spider-Man Miles Morales besplatno preuzeti na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na portalu Steam ili na službenoj web stranici.

Instalirajte igru sada i učinite Petera Parkera ponosnim na svog nasljednika!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more