Oznake

Spiral Knights

Alternativna imena: Spiral Knights

Spiral Knights - multiplayer online role-playing game. Kombinira različite žanrove. Stvoren za ljubitelje avanturističkog putovanja kroz nepoznatim svjetovima. Naučit ćete Clockworks planet i borba njegove stanovnike. Spiral Knights igra može činiti prilično jednostavan, ali još uvijek u budućnosti, vi ćete se osjećati sve svoje čari.

Koja bi trebala kretati brzo na gameplay vrijednog početi stvarati svoj račun u igri. Spiral Knights kim dijelite po drugi put. Samo pravilno odrediti potrebnu podatke:

  • Unesite svoju e-mail adresu;
  • Izmisle i napišite svoju lozinku, koja se sastoji od najmanje šest znakova.

A možete odmah početi igrati igru ​​Spiral Knights. Ovdje u ranim fazama li se s imenom za svoj lik, ili možete koristiti slučajni odabir naziva internet programa. A onda stvoriti lik - njegov krinkom, od predloženih četiri opcije. Možete odabrati početni opremu, a usput, kada je i sam lik već ima mač, štit i pištolj. Još uvijek je potrebno odlučiti o boji, koji se u budućnosti više ne može mijenjati. U ovoj fazi ste dodijelili vašem karakteru.

Sada počinje. Uncharted planet - Clockworks, dobijete neočekivani pad svoj brod. A ti sa svoja tri drugovima, kao što ste vi odlučite izvedyvat teritoriju. Vi se nalazite u gradu Havenu. Ovdje je nevjerojatno. Svijet je tako fantastično da stalno mijenja dobivate.

Spiral Knights Možete igrati, odnosno, što je zajedno saveza, koji se sastoji od četiri osobe, i boriti sami.

Sve vaše opreme i potrebne stavke u cijeloj igri, imate priliku preprodati na aukciji, ili jednostavno kupiti. No, onda je idealan izbor za ostvarivanje

  • Aukcije i resursi
  • Žetoni;
  • Kraft;
  • Recepti,
  • Preprodaji.

Aukcije i resursi - mogućnost da prodaju svoje postojeće resurse u aukciji, dok je traženje većina trčanje i skupe resurse.

Žetoni - kao dodatni izvor prihoda. Na svakoj razini će ispasti iz škrinje.

Kraft - prodajom stvari se udebljati cijene.

Recepti - prodaja prethodno kupili na jeftini recepti.

Preprodaji - po isteku aukcije - ponudu na vaš proizvod i prodavati ga.

U principu, to je neophodno da se preko takvih prijevara i poboljšati svoju opremu.

Spiral Knights online igra razvijen cartoony grafike, kao i jednostavan, ali prilično visoke kvalitete. Znači, nemojte se obeshrabriti, ove igre pružaju puno zabave i uzbuđenja. Gameplay je također prilično zabavno, kao obilje masovnih borbama nisu ispunjeni posvuda.

Priliku igrati igru ​​Spiral Knights besplatno, proizvođači automatski povećati svoj krug obožavatelja, a to privlači druge igrače.

U ovom uzbudljivom svijetu i svatko se može pasti, ali držite se toga dosta, nije lako. Ali, to je vrijedno da se okušati! Dalje, u svijetu od nepoznatog!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more