Oznake

Splinter Cell: Crna lista

Alternativna imena: Splinter Cell: Crna lista

Igraj Splinter Cell: Crna lista - je novi projekt, koji je izrađen od strane tvrtke - Montreal Ubisoft, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Toronto. Izdavač ove igre, predstavljena ne manje poznatu tvrtku - Ubisoft Entertainment. Igra je izrađen i objavljen u 2013, godini. To je, dvije tisuće trinaeste godine za mnoge igre nevjerojatno značajna godina. Važno je napomenuti da je u 2013, godinu dana ispostavilo puno igara, ali ovo - bio je najpopularniji! Ova igra može privući pozornost na veliki broj igrača iz cijelog svijeta. Splinter Cell: Crna lista kom vrlo zanimljiva igra. Općenito odmah nakon igra dobiva u igri, on je odmah shvaća da programeri trudili! Nevjerojatna količina računalne tvrtke, programeri pokušavaju stvoriti remek-djelo, ali ne uvijek, ti ​​pokušaji su okrunjena uspjehom. I tvrtke Montreal, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Toronto - Ispalo je stvoriti igru ​​koja je postala i novo i zanimljivo, i uzbudljivo, i nezaboravno! To je nevjerojatno rad se obavlja od strane developera - je vrijedno hvale!

Vjerojatno svatko se pita - u Splinter Cell: Crna lista kako igrati? Ali mi ćemo, naravno, reći ću vam ukratko kako i što će biti zauzet tijekom igre.

Čim počnete proces igre, prva stvar nakon pokretanja igre Splinter Cell: Crna lista - odmah ćete vidjeti malo promotivni video. U ovom videu vidjet ćete kako se zločinci pokušavaju napasti Sjedinjene američke države, kako bi stvorili tu čudno, nešto vrlo strašna. Učinite sve stanovnike ove zemlje da klekne. Zastrašiti ih. Za ovaj strašni zločinci počeo pripreme ubojite napade. Vaši protivnici su počeli rušiti bazu američkog veleposlanstva. Vaš zadatak je spasiti veliku zemlju! Morate spriječiti terorističke napade, kako bi krv mirnim ili nedužnih građana - nije prolio! To su ljudi sigurno mogao hodati na američkom tlu i ne boje. Tijekom igre vidjet ćete upoznati s tobom Sam. Zapravo je bio povučen, ali ipak, on je ovdje. Ono što je najvažnije - on nije izgubio na borbene vještine koje vam pokazati kratki trening misiju.

Vjeruj mi, svakako trebate preuzeti Splinter Cell: crnu listu. Ovo je nevjerojatno uzbudljiv projekt. Ohrabrujemo vas, prije nego što se uključe u proces preuzimanja igru ​​na internetu vidjeti Splinter Cell: Crna lista videa. Pogled niz demonstracijskih videa koji će vam pomoći da uživate sve što vam mogu ponuditi igru. Možete pogledati na osnovnu misiju, da se nekim prvih koraka u igri. To će se popeli i informativan! Kada pogledate promenadni koncert, možete izravno nastaviti preuzeti igru. Pogledajte službene web stranice u igri - (http://splintercell. UBI. com / crnu listu / en-us / home /), prije preuzimanja ček - Splinter Cell: Crna lista Zahtjevi sustava, ako vaše računalo zadovoljava ove zahtjeve, onda možete početi tiho ljuljačka igru.

Preporučujemo vam da provjeriti preuzete datoteke za viruse. Time će se osigurati sigurnost vašeg računala i sama provjeriti ne uzeti veliku količinu vremena. To je vrlo važno za napraviti prije nego što ste raspakirali datoteku. Kada vidite da je datoteka je "čista", slobodno možete instalirati igru ​​na računalu i uživati ​​u igri dimenziju!

Želimo vam puno sreće! Imate sve potrebne radove!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more