Oznake

STALKER: Clear Sky

Alternativna imena: STALKER: Clear Sky

Igre STALKER: Clear Sky - fantastičan multiplayer role-playing igra u žanru prvom licu pucač, što je službeni dio prequel zove S. : Shadow of Chernobyl. Kao prvi dio i prequel razvio GSC Game World. Stalker Clear Sky igra pokazuje događaje koji su se dogodili godinu dana prije tih incidenata koje su poznate iz službenog dijela parcele. Prema središtu zone preblizu grupa stabljika. Dogodi neočekivano nasilnu erupciju, nakon čega se mijenja cijelo područje. Mnogi od vojnika koji se nalaze u mjestima anomalija umro. Ubrzo sukobi između frakcija, s vremenom prerasta u pravi rat za teritorij i terenskih artefakata. Protagonist - plaćenička nazvana Ožiljak. On je preživio više emisija, dok je ubijeno svi članovi njegovog tima. Predstavnici tajnu grupu "Clean Sky" siromašan čovjek našao na željezničke pruge na sjeveru su močvare i uzeti u svoju bazu. Ona je ovdje da Ožiljak oklemalsya i tada je počeo surađivati ​​sa svojim spasitelji. Što će se sljedeće dogoditi, možete naučiti, s početkom igrati Stalker Clear Sky.

Uhvaćen u fantasy svijetu, moći ćete odabrati ponašanje koje. Možete postati promatrač ili aktivni sudionik u ono što se događa oko. Bez obzira na vaše akcije svijet je uvijek bogat različitim događanjima. Sa svakim korakom očekujete nova iznenađenja. Na primjer, za sljedeću zauzvrat može se konfigurirati u prijateljskoj skupini stabljika ili den opasnih čudovišta, zamku iz koje je praktički nemoguće dobiti ili vrijedan trofej. A u cilju provedbe takvog nezaboravno putovanje, samo trebate skinuti Stalker Clear Sky. Inovativni život sustav simulacija kontrolira sve likove i događaje u Zoni. Dakle, svijet je stvarno živahan i okretan. Dinamika u gameplay dodaje i promijeniti vrijeme u danu. Doista, na dan ili noć na ulici ovisi o mnogo stvari. Dajemo mali primjer. U mraku, mnoge životinje se bolje vidi, nećete reći osobi na koju se u mraku morati biti još oprezniji. Možda noću ne vrijedi naginje skloništa? U principu, sve vrijeme, a vi ćete morati naučiti da ga razumiju. Oko tisuću stabljika uspješno preživjeti u ovom svijetu. Oni provode istraživanja, ako je potrebno, ući u bitku, čine trgovačke transakcije, komuniciraju jedni s drugima i ne zaboravite na ostatak. Možete postati jedan od njih i živjeti životni stil koji najviše odgovara. Srećom, sloboda djelovanja u igri dopušta.

Da bi izaći neozlijeđen iz bitke, morate voditi brigu o pouzdanom opremom. Stalker Clear Sky oružja vrlo raznolik, osim male stvari kao što su prigušivača, bacačem granata, snajper podložno poboljšanje. Dostupni za korištenje i ostale prateće predmeti: zaštitna odjeća, oprema za prvu pomoć, detektori, zavoji, za zaštitu od zračenja. Nakon što ste preuzeli video Stalker Clear Sky, može odmah poduzeti mjere i na kraju postići bogatstvo i slavu, i unatoč svim nadolazećim teškoćama.

Prequel u mogućnosti molimo da korisnik s mnogim značajkama koje će vas zavesti. Život ne stoji mirno, a uz to promijeniti i omiljena zabava. Pokušajte ga - nećete požaliti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more