Oznake

Stalker Online

Alternativna imena: Stalker online

Na kraju, bilo je ono što se očekuje od svih ljubitelja poznate serije igara S. R. Mnogo je rečeno i prepričavala o tome kako bi trebao izgledati u igri STALKER-line na raznim online forumima. Sve velike vojske više online igračima CIS očekuje trenutak kada ista online igre Stalker oduševit će ih sa svojim trijumfalnim izlazu na otvorenim prostorima Interneta.

I, gle, tvrtka programera iz Yekaterinburg Cybertime sustava okupio hrabrosti i pokušava smjestiti želje ljubitelja serijala, je preuzeo ovaj dugo očekivani pokušaj i pokazao nam treba izgledati online igre Stalker. Čestitam dragi igrači! Sada možete igrati online stalker!

Za one koji ne znaju. Sve igre u seriji S. R. temelji se na maksimalnoj realizam simulaciju života u Černobilu isključenju zone. I u bliskoj budućnosti, gdje je alternativa NPP dogodila snažnije emisije zračenja. To, naravno, utječe na okoliš u zoni. Počeli su se pojavljivati ​​razne anomalije, artefakte i dr. § To je studija o tim pojavama i nositi se s stabljika - pustinjaci zona. Za jednog od njih i morate igrati igru ​​online stalker.

U Stalker online morati igrati pokretanjem igre datoteku s vašeg računala. Možete preuzeti igru ​​na glavnoj stranici igre.
1. U "igri" Preuzmi zatim odaberite jedan od linkova za download.
2. Kad arhiva u igru ​​učitan na računalu, ekstrakt datoteke u njemu.
3. Korištenje Raspakirajte datoteku jednostavnu instalaciju, a možete igrati igru ​​online stalker.
Onda se na igri stranica morate biti donesen Stalker registraciju.
1. Prvo morate se složiti s pravilima foruma Stalker-Online,
2. Tada unesite svoje korisničko ime (naziv pod kojim će vas naučiti u igri i na web stranici)
3. E-mail adresa
4. Potvrda lozinke
5. Odaberite jezik koji su ugodno igrati, vremenske zone.
6. Ispunite jednostavnu provjeru da je registracija Stalker prelazili živu osobu, a ne bot.

Igrajte Stalker Online dobivate samo ako računalo zadovoljava ove minimalne zahtjeve sustava:
Zahtjevi Minimalna konfiguracija:
Video: NVIDIA GeForce 8600, ATI X1600 sa Sm3. 0 s najmanje 256MB memorije
RAM: 2Gb
procesora: 1800 MHz
OS: Windows XP, 2003, Vista, 7 (32/64bit)
sustav: Najnovije DirectX 9. 0 ° C,. NET Framework 3.

Kod provjere u igru ​​prije nego što Stalker otvara ogromnom svemiru očuvanja Entourage borbu za opstanak u zoni pod ograničenjem u Černobilu NE. Stalker online je trenutno u beta fazi. To je, u budućnosti bi trebali očekivati ​​samo nova poboljšanja iz igara.

Stalker online igra u kojoj većinu vremena određenog za obavljanje svih vrsta poslova i zadataka. Isprva se može činiti previše jednostavno, ali s akumulacijom iskustava tvoj stalker će postati jači i primati zadatke usmjerene, primjerice, in-dubina istraživanja anomalija zone. Za izvršenje svih zadataka dobivate iskustvo koje ide na razvojnim osobinama vašeg stalker. Igra je jasno definirana klasa karakter, jer ste sami slobodno birati uloge koju zavoli.

Sve online igre Stalker izgrađena na demokratskim načelima, gdje svaka gamer forum igre pravo objaviti svoje stavove i prijedloge na svoje omiljene igre, da bi ga još bolje. Postanite pridošlica među stabljika. Možete izabrati za sebe sudbinu plaćenik ili ići na put asketizma, a možda bi bilo zanimljivije otkriti tajnu o zoni. Opcije vam pomogao uzbudljivi svijet Stalker online što obiluju, a svaki od njih daje prave emocije.
Stalker online igre čeka na vas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more