Oznake

Zapovjedništvo flote Zvjezdanih staza

Alternativna imena:

Star Trek Fleet Command svemirska strategija za mobilne platforme. U igrici ćete moći vidjeti prekrasnu grafiku i uživati u zvuku glazbe vrlo sličnoj onoj koja se može čuti u filmskom ciklusu Star Trek.

U igrici morate postati šef svemirske stanice i istraživati svemirska prostranstva.

Ovdje ćete pronaći uistinu ogroman svemir s mnogo planeta, od kojih je svaki prepun misterija na svojoj površini.

Da biste istražili beskrajna prostranstva svijeta igara, trebat će vam mnogo resursa. Izgradite svemirsku stanicu s moćnom ekonomijom. Uključite se u trgovinu i rudarenje na planetima pod vašom kontrolom.

Kronološki morate igrati u teško vrijeme. Galaksija je na rubu velikog rata između Klingonaca, Romulanaca i Federacije.

Koristite taktiku i strategiju tijekom bitaka, ali ne zaboravite na diplomaciju.

Chatajte online s igračima iz najudaljenijih kutaka svijeta. Pronađite nove prijatelje, stvorite saveze. Ili se natjecati za prvenstvo sa suparnicima.

Moći ćete regrutirati legendarne likove iz svemira Star Trek pod svojim zapovjedništvom.

Služit će pod vašim vodstvom:

  • Spock
  • Nero
  • James T. Kirk

I još mnogo toga. Svaki od ovih likova ima jedinstvene sposobnosti koje možete još više razvijati kako im raste iskustvo i razina.

Izgradite nevjerojatne svemirske brodove svih rasa. Starship Enterprise, Romulan Warbird i Klingonska ptica grabljivica.

Stvorite moćnu svemirsku flotu pod svojim zapovjedništvom. Preuzmite kontrolu nad novim sustavima.

Pomozite lokalnom stanovništvu planeta. Uništite gusare i krijumčare. Pomiriti zavađena plemena.

Izvršite stotine zanimljivih zadataka i misija. Svaki zadatak će vam otkriti fantastičnu priču i omogućiti vam da dobijete vrijedne nagrade i iskustvo.

Naučite nove tehnologije i poboljšajte one koje su vam već dostupne. Nadogradite oružje, znanstvenu opremu i zaštitu svojih brodova.

Pogledaj u najtajanstvenije kutke svemira, gdje nijedna civilizacija nije bila prije tebe. Pronađite tamo neobične oblike života i proučavajte ih.

Sudjelujte u ratu i preuzmite kontrolu nad mnogim svjetovima kako biste im donijeli mir i prosperitet.

Obnovite i razvijte svoju bazu. Ojačajte svoju obranu, jer što bolje ide vaš posao, veća je vjerojatnost da vas neprijatelji mogu napasti.

Morate redovito igrati Star Trek Fleet Command ako želite osvojiti prostranstva Star Trek galaksije. Svaki dan se ulogirajte u igru barem na nekoliko minuta, izvršite dnevne zadatke i osvojite vrijedne nagrade.

Sudjelujte u događajima posvećenim sezonskim praznicima i nabavite jedinstvene predmete i brodove koje ne možete dobiti u bilo kojem drugom trenutku.

Igra nije napuštena i stalno se ažurira, dodajući još zanimljivijih zadataka i zadataka.

Ako želite izraziti svoju zahvalnost programerima, možete ostaviti recenziju o igri ili kupovati u trgovini unutar igre za pravi novac. Ponude u trgovini redovito se ažuriraju i često tamo možete kupiti vrlo vrijedne resurse prilično jeftino, mnogo toga je dostupno za kupnju za valutu u igri.

Besplatno preuzimanje

Star Trek Fleet Command na Android možete pratiti na ovoj stranici.

Instalirajte igru sada i pridružite se timu istraživača golemog svemira u svemiru Star Trek!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more