Oznake

Ratovi zvijezda Ratovi 2

Alternativna imena: Ratovi zvijezda Ratovi 2

Dugoočekivana Star Wars Battlefront 2 igra.

Ciljanih tri razvojna studija iz Švedske, Kanade i Engleske okupili su se da zajedno rade na nastavku Star Warsa. Igra Star Wars Battlefront 2, je strijelac s mogućnošću prebacivanja između treće i prve osobe. Dostupna su i tri načina rada:

  • Odnopolzovatelskiy
  • Mnogopolzovatelskiy
  • Kooperativnyy

Sudjelovati u svemirskim bitkama može do 40 sudionika. Na Xbox One i PlayStation IV, prijatelji će moći upravljati događajima na podijeljenom zaslonu, a stečeno iskustvo, nagrade i nagrade prenose se u igru ​​preko mreže. Ali ako odaberete računalo, imajte na umu da u ovom slučaju podijeljeni zaslon nije moguć.

predmetnih kampanja.

Počinjući igrati Star Wars Battlefront 2 igru, postat ćete sudionik 30-godišnjeg događaja koji sadrži razdoblje između šestog i sedmog dijela epskog djela. Odlaze na trenutak kada car Shiv Palpatine umre tijekom bitaka u Endoru i druga zvijezda smrti eksplodira. Budući da događaji uglavnom dolaze s carske strane, igrači će moći promatrati razvoj Prvog reda i njegovo daljnje protivljenje otporu.

Iden Versio vodeća junakinja i zapovjednik "Pakla", njeguje san o osveti protiv pobunjenika za Carstvo. Iako je i sama vidjela smrt druge Zvijezde smrti, nije je slomila, već je samo otvrdnula i otvrdnula, donijela odlučnost. Budući da je vjerna Palpatinu, sjeća se njegove posljednje zapovijedi da potisne ustanak i odlučna je zadržati tu riječ. U njezinoj ekipi samo najbolji borci koji su spremni bezuvjetno ispuniti bilo koji red. To uzrokuje da ore galaksiju, tražeći neprijatelje Carstva.

Ako preuzmete Star Wars Battlefront 2, postat ćete sudionik u uzbudljivim svemirskim avanturama i moći ćete djelovati u ime poznatih likova. Na primjer, kada se akcija odvija na terenu, a oko 40 ljudi sudjeluje u borbi, postoji mogućnost da igra ulogu Kylo Ren ili Skywalker, Yoda, Ray, Darth Maul i druge poznate ličnosti.

Počevši igrati Star Wars Battlefront 2, vidjet ćete da radnja pokriva tri privremene epohe, što razlikuje ovu igru ​​od prethodne. Obično, heroji svakog razdoblja djeluju samo unutar granica koje su im dodijeljene, ali postoje iznimke. U nekim slučajevima, likovi iz različitih razdoblja mogu se sastati za odlučnu akciju. Mjesta na kojima se odvija borba također bi trebala biti poznata igračima. To su Hote, Yavin, Teed, Starkiller baza, Mos-Eisley i druga legendarna mjesta.

Značajno bolje, u usporedbi s prethodnom igračkom, bio je sustav pumpanja vojnika i više podjela u razrede.

  • Strelice su učinkovite na srednjim udaljenostima. Pomaže teže borce da prodru kroz neprijateljski logor.
  • Teški borci drže obranu, preuzimajući težište na sebe.
  • časnika povećava borbene kvalitete svoje skupine.
  • Specijalisti stručnjaka za obranu koji organiziraju genijalne zamke za neprijatelje.

Pumping ne pohranjuje nikakva iznenađenja, a iskusni igrači će brzo shvatiti što je što. Zapravo, za razvoj i kupnju naprednijeg oružja i opreme morat će se obavljati različite zadaće, sudjelovati u bitkama, itd. d.

Tehnika

u Star Wars Battlefront 2 osigurava i zemlju i zrak. Osvajanjem zvijezda upravljat će malim šatlima i svemirskim brodovima kao što su križar T-65 i Millennium Falcon. Fleksibilan sustav postavki omogućuje vam stvaranje ne samo jedinstvenih boraca, već i boraca. Što je vaš lik iskusniji, to je temeljitije crpio, i što je bolji njegov brod, to su veće šanse za pobjedu.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more