Oznake

Ratovi zvijezda: Stara Republika

Alternativna imena:

Star Wars: The Old Republic MMORPG igra koja će oduševiti ljubitelje Star Wars svemira. Kvaliteta grafike je dobra, ali ovisi o performansama hardvera. Glazba je dobro odabrana i odgovara cjelokupnom stilu igre. U igri ćete razvijati vještine karaktera, istraživati svijet i dovršavati zadatke.

Kronološki, igra se odvija nekoliko stotina godina prije događaja prikazanih u prvim filmovima Star Wars.

Sith vojska predvođena Darthom Malgusom napada Coruscant, pustošeći veći dio planeta i Jedi hram. Senat je nakon ovih događaja bio prisiljen potpisati Koruskantsku konvenciju, što je dovelo do raspada Republike.

Vijeće je okrivilo Jedije za ono što se dogodilo i okrenulo leđa redu, no plemeniti Jediji su unatoč tome ostali vjerni idealima Republike. Nakon toga je uslijedilo razdoblje hladnog rata između Carstva i Republike.

Dvanaest godina nakon ovih događaja, dva mlada Padawana stižu na obuku na planet Titus gdje se nastanio Jedi red. U međuvremenu, krijumčar i republički vojnik upadaju u nevolje na Ortmandellu. Dva pomoćnika Sitha stižu na Cariban, dok carski agent i carski vojnik pokušavaju pridobiti Huttove.

Ovdje morate odabrati lik i priču koji će odrediti što će se sljedeće dogoditi.

Možete odabrati svijetlu ili tamnu stranu sile bez obzira kojeg lika odlučite igrati.

Osim toga, prije igranja Star Wars: The Old Republic morat ćete posjetiti uređivač likova kako biste odabrali rasu i izgled lika.

Izbor utrka je prilično velik, ali bez pretplate dostupne su samo tri opcije:

  • Ljudski
  • Zobrak
  • Kiborg ubojica

Zaplet igre je dobar i ovisi o tome kojeg od likova odaberete. Čak i ako prođete priču do kraja, možete ponovno početi igrati s drugim herojem. Imajući priliku proći kroz potpuno drugačiji put i kampanju s drugačijom pričom, osam ih je u igri i sve su vrlo zanimljive.

Zadatke možete dovršiti sami ili s drugim igračima.

U igri je puno

planeta. Kako igra bude napredovala, moći ćete pokupiti suputnike za putovanje. Svaki od njih ima svoju povijest i karakter.

Borbeni sustav nije previše kompliciran, bit će lako shvatiti što je što čak i ako prije niste igrali slične igre.

Dio sadržaja dostupan je samo uz pretplatu, ali uglavnom su to ukrasi koji ne utječu na igranje. Postoji trgovina unutar igre za kupnju.

Igra ima puno mrežnih modova. Suradnički napadi na planete, borbe između igrača, pa čak i utrke svemirskih brodova.

Kontrolno sučelje je praktično. Ali čak i ako vam se ne sviđa zadana vrijednost, možete je promijeniti po svom ukusu.

Dobivate priliku sudjelovati u osam uzbudljivih priča bez ikakvog plaćanja jer je igra besplatna. Pretplata će otključati malo više značajki i sadržaja, ali nije obavezna.

Star Wars: The Old Republic besplatno preuzeti na PC, možete klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Instalirajte igru i uronite u poznati svemir Ratova zvijezda upravo sada!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more