Oznake

stardew dolina

Alternativna imena:

Stardew Valley farma s nekim RPG elementima. Grafika u igri je pikselizirana u klasičnom stilu. Igra ima odličnu glazbu. Možda netko čak želi nadopuniti svoju glazbenu biblioteku nekim skladbama. Programeri su predvidjeli ovu mogućnost.

Prvo dolazite do uređivača znakova. Tamo možete odabrati spol i izgled, nakon čega smišljate ime i sve je spremno za početak igre.

Sve počinje činjenicom da ti djed ostavi pismo u zatvorenoj koverti i zamoli te da ga otvoriš ako se osjećaš jako loše.

Glavni lik radi kao uredski službenik u korporaciji koju mrzi, Joja Call, i jednog dana postaje tužan zbog tako dosadnog života bez radosti. U ovom trenutku se sjeća pisma. Nakon što ga je ispisao, saznaje da mu je djed ostavio zemljište u blizini provincijskog grada Stardew Valley.

Poslije odlazite do mjesta i tamo pronalazite napuštenu djedovu farmu. Svi objekti su u lošem stanju i trebaju popravke. Trebate početi s njihovim popravkom.

Onda, kada bolje upoznate lokalno stanovništvo, saznat ćete da Joja Corporation jako šteti domaćim poduzetnicima jer previše snižava cijene kućanskih aparata u svojoj trgovini. Ali kao što ćete kasnije shvatiti, sve nije tako jednostavno i korporacija ima mnogo lukavih planova.

Posjetite oronulu vijećnicu u gradu i tamo pronađite čudna i pomalo smiješna stvorenja. Kažu da žele pomoći gradu da ponovno postane napredno mjesto. Od njih dobijemo sjeme i odemo na našu farmu.

Igranje Stardew Valley bit će uzbudljivo i zabavno.

Očekuje vas širok izbor aktivnosti:

  • Ribolov
  • Istražite područje
  • Borba protiv čudovišta
  • Pomozite lokalnom muzeju da poveća zbirku
  • Proizvoditi hranu
  • baviti se trgovinom
  • Rudnik rude
  • Kreirajte razne predmete
  • Poboljšajte zgrade

Ovo je samo kratak popis, zapravo, ima ih još više u igri, širok izbor zabave.

Osim razvoja vaše farme, morat ćete pomoći u obnovi grada i gradske vijećnice. Za popravak gradske vijećnice potrebni su određeni predmeti. Igra ima promjenu godišnjih doba iu različitim razdobljima možete uzgajati samo prikladne biljke. Ako se predmet koji je potreban za popravak i proširenje gradske vijećnice ne može proizvesti u trenutno doba godine, morat ćete pričekati, ponekad prilično dugo. Ali to nije sve, s promjenom godišnjih doba čak je i ulovljena riba potpuno drugačija.

Nije sve ograničeno na banalno vrtlarstvo i proizvodnju. Morat ćete istražiti okolicu farme. Horde čudovišta, neprijatelji smiješnih bića iz gradske vijećnice, pokušat će vas spriječiti u tome. Ponekad će to biti cijele bitke u kojima se morate probijati kroz horde neprijatelja, napadajući u svim smjerovima.

Stardew Valley besplatno preuzeti na PC, nažalost, neće raditi. Igru je moguće kupiti na Steam marketplaceu ili na službenoj web stranici.

Počnite igrati odmah i pomozite provincijskom gradu poraziti korporaciju koja pokušava izbrisati ovo prekrasno mjesto s lica zemlje.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more