Oznake

STARQUAKE

Alternativna imena: STARKVEYK

Online igre StarQuake - masivno multiplayer RPG prostor subjekti. Želite li istraživati ​​svemir i njegovih građana svjetove stvoriti koloniju, da sudjeluju u obrambenim bitkama i, na taj način, razviju svoj lik? Dobrodošli na StarQuake online. Posvećenost igri početi registracijom.

Pridružite nam se u igri StarQuake nije ništa neobično. Trebat će vam da se s imenom lika, unesite ispravnu e-mail adresu, lozinku i kontrolni kôd. Tada pročitati i prihvatiti korisničko ugovor i zakone svemira StarQuake. Sada kliknite na "osvajanje prostora" i ovu registraciju StarQuake popunjeni.

Uz navedeni račun e-pošte koju će biti poslana na podacima, i možete biti sigurni da je vaš on-line registracija u StarQuake uspješna. Nadalje sudjelovali u stvaranju lika. StarQuake online igra nema podjele prema rasi i civilizacije - ti si rođen na planeti Omega, odabrati svoj vlastiti avatar i dobiti okus već stečena letjelica, na primjer, koji su moduli instalirani na njemu, ili kakvu vrstu stambenoj jedinici. Što se tiče oružja, njegova dobit u trgovačkom centru. Raspon: laser, plazma, projektila, mina, a gravitacijske energije oružja. Ovdje, na Omega postaji, možete dobiti ostatak i prateću streljivo.

U oružja i ojačati svoj svemirski brod igrati online StarQuake trebat će vam ostale module

- Planetarni - istraživanje, proizvodnju sirovina, proizvodnih postrojenja, postrojenja za preradu, itd. itd. Uz njih, možete rasporediti svoje aktivnosti na dogovoru i kolonija razvoj infrastrukture;

- Biomodule - posebni bonusi temeljnih obilježja svog karaktera.

StarQuake online igra u kojoj sustav bodovanja je jednostavan i jasan za svakoga - nakon uspješnog naravno, dodjeljuje bodove iskustva. Uz njih možete kupiti module, ili zaraditi novac (prodaje se s drugim igračima). Također ima sustav redovima, koji se proteže na igrače iznad razine 4. Dobivanje novi poredak s njim, a vi dobiti opipljive nagrade - ukupno šest naslova i svaki zadatak donosi sljedeće 5, 10, 20 i 25 bodova na vašoj želji. Da biste dobili viši čin, morat ćete sudjelovati u tzv borba-cilja - protiv drugog igrača i izvan svoje stanice.

Igrajte StarQuake - ovo je velika prilika da se svemir poznajemo. Vi ćete surfati galaksije, solarni sustav planeta u posjet, koji pripadaju različitim klanovima, doći im sredstva da se uključe u izgradnju i svojim kolonijama. Prije igrati online StarQuake pročitati "Atlas". Ukratko, tamo ćete naći da postoji ukupno 11 planeta i njihovih pet tipova - vodenih i kopnenih, zamrznuta, plin i mrtvi. Najčešća meta za razvoj je, naravno, Zemlja Planet. Bogatstvo i mineralnih resursa, kao i povoljni prirodni uvjeti (prisutnost kisika u atmosferi) čine ga idealnim mjesto za stvaranje kolonijalnog sustava.

S obzirom na gore navedeno, netko bi mogao steći dojam da StarQuake igrati bolje samo prekaljeni roleplayers, ali i ubrzati vas uvjeriti - igrati u full-space "voynushki" Ovdje ćete također biti moguće. Osvajanje teritorija kako bi zaštitili svoje kolonije ili kolonije njegova klana - to je mjesto gdje se možete u potpunosti izraziti vještine i ostvariti svoj potencijal, kao vojskovođa.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more