Oznake

Star Trek Alien Land

Alternativna imena: Star Trek Alien Land

igre Star Trek Alien Land nova stvarnost.

iPlayer Star Trek Alien Zemlja obećava da će biti za sve ljude otvorena su u prvom tromjesečju 2016. godine. Programeri danas je objavila da očekuju prve registriranih korisnika u njoj sada, obećavajući im starter setove koji će dati prednost u budućnosti. Nakon što je igra u slobodnom pristupu pošti naznačeno na obrascu za registraciju će doći na početak prethodne najave projekta.

Na temelju Star Trek objavio veliku količinu medijskih proizvoda, generacija je narasla na fantastičnom povijesti Star Treka. Ovaj svemir je najrazvijenija od svih postojećih fiktivne svjetove.

igre Star Trek Alien Zemlja prostor će biti ispunjen uzbudljivim avanturama, bitaka u otvorenom prostranstvu galaksija i velikog broja zrakoplova od najnevjerojatnijih modifikacije. Od izdanja i screenshotove, koje ćemo postepeno proširio i na vidljivom rešetkom, koja raspored će biti vrlo visoke kvalitete, na njemu se može vidjeti ne samo svemirskih brodova i velikih planeta razasutih svemira, ali i manjih asteroida i drugih prostora krhotine, što može izazvati znatne štete antene jedinica.

Poznato je da je igra multiplayer, browser-based, klijent treba preuzeti program neće biti. Za početak reprodukcije potrebno je kultni Star Trek Alien Zemljišna, au tu svrhu posebnih zahtjeva. U roku od mjesec dana od početka igre će biti dostupan na web stranicama, a onda se pojavljuju u društvenim mrežama.

 

 

Prve vijesti o igri Star Trek Alien zemljišta.

Prema prvim podacima autora sve radnje u igri će se održati u tekućem prostor, gdje igrači će imati čast da ga istraži. U žanru igri može se pripisati strategija za širok raspon korisnika, odnosno, igrač ne zahtijeva nikakve posebne vještine, to samo može biti dobro vrijeme sa svojim prijateljima, ali u toku razvoja i obnove, značajke i funkcije će postati mnogo više ,

V Star Trek Alien Land igra može biti u jednom od dvije frakcije, a treći će biti protiv svih, a da se pridruže to neće raditi:

  • Obedinennaya federacija planeta - pored njenog Vulkan  vhodyat zemaljskih bića, to je filozofija kombiniranja demokraciju i znanosti;
  • Kolgonskaya carstvo - rješava problem vlasti vrlo militantni,
  • Vid 8472 - tirani obje utrke, oni žude razaranje i rekonstrukcija već instaliran na svijetu, izuzetno agresivni.

zauzet i zadataka u igri će biti dovoljno, igrači će morati obnoviti od nule svemirske baze postavljanjem u njemu sve - kontrola, održavanje života, što je potrebno za proizvodnju životnih i proizvodnih resursa, uvelike ograničeno na otvorenom prostoru. Mi već znamo da je jedan od najvažnijih resursa će se drugi metalni kristali. Igra će biti uzimajući kontejnera, ali nisu otvorene i bez posebnog ključa. Potrebno je uspostaviti istraživanja i razvoja i proizvodnje, kako bi se izgraditi vlastitu flotu i povećati njegovu veličinu i poboljšati performanse tijekom igre.

igrati igru ​​Star Trek Alien Zemlja ne samo da su sudjelovali u rutinskoj ekonomske komponente, igrači čekaju vrućih međuzvjezdanim bitkama, kao neprijatelji kontrolom umjetne inteligencije i pravih igrača, koji se nalazi ispred monitora vlastitim računalima. Interakcija igrača uključuje ne samo rat, kao dio frakcija može se izgraditi saveze, zajedno, mogu pridobiti najjači, a većina težak protivnik.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more