Oznake

Star Wars: Knights of Stari Republika

Alternativna imena: Star Wars: Knights of Stari Republika

Procesor: Pentium III / 1 GHz Athlon

RAM: 128 MB

Video: 32 MB

Disk Space: 3. 7 GB

Star Wars: Knights of Stari Republika - računalo uloga igranje igra koja se odvija u svemiru sage "Ratovi zvijezda". U igri su se na veliku priliku proći kroz poznatih planeta okupiti svoju svjetlosnu sablju i riješiti mnoge zagonetke kako bi razotkriti zavjeru, a ne jedan kako bi postali pravi Jedi Knight.

Plot

Igra Knights of Old Republic, skraćeno kao Kotor je postavljen za 4 milijuna godina prije događaja opisanih u filmovima. Na početku igre naći ćete se na brod pod nazivom "Spire Endara" je pod baraž napada Sith flote u blizini planeta Taris. Tvoj lik je - jedan od pilota broda, koji je, zajedno s preživjelim članovima tima na planet površinu u jedinici za spašavanje. Prvi zadatak mladog pilota u Star Wars KOTOR će pronaći svoj zapovjednika, kapetana broda Jedija Bastila Shan. Lovi Bastila i Sith snaga, jer ima jedinstvenu sposobnost da se bori protiv meditaciju, što je često pomogao obuzdati naletom trupe pobunjenika. Cijela godina je potraga za Bastille, od trenutka kad je pokušao zgrabiti Gospodara Tame Sitha Darth revan, no neočekivani slijed događaja i izdajom Sith učenik Darth Malak uznemirila sve planove za Jedi, Sith lord i nedavno pojavio na vlast i počeo potragu za viteza . Vaš ista priča u Star Wars: Knights of Stari Republika počinje spašavanja Jedija iz neprijateljskih vojnika i uzeti svoje prve lekcije iz svog novog učitelja.

Character Nastava

Kada stvorite svoj lik u Vitezovi Stare Republike, možete odabrati jedan od tri područja razvoja sa svojim jedinstvenim značajkama, borbe i mirnim prilikama. U početku, možete napraviti svoj izbor između vojnik, borac s puno vitalnosti, nitkov, slaba karaktera, usmjerena na tajnog pokreta i štrajka na lukava, ili izviđač, srednje klase između dviju prethodnih. S razvojem parceli Star Wars KOTOR, ovisno o putu koji odaberete, vaš lik će biti Jedi ili Sith, i opet ovdje pred vama je izbor između tri područja razvoja - ratnik, konzul ili staratelj. Warrior - contact borac, specijalizirana za rukovanje svjetlosnim povećao fizičku snagu, ali ne toliko jak u Sili. Konzul - analogni mađioničar u igri, glavni fokus vještina čini da borbenim tehnikama, kojom se koriste. Sentinel - univerzalni vojnik, jednako dobro, mašući svjetlosnu sablju i Silu.

Napajanje

Analogni od uobičajenih magije uroka u Kotoru je moć, posebne vještine na raspolaganju iz određene točke u igri, kao što je tamno i svijetlo borci. Svaka vještina će biti jedan od tri područja - svjetla, tamna i neutralna. Igrač nema ograničenja, a on može naučiti sve vještine, samo ako su imali dovoljno bodova iskustva, koji su dati kako bi dobila novu razinu. Također možete koristiti sve vještine, međutim, predstavnici svjetlo strani će se trošiti puno više bodova na korištenje tamne sile vještina, i obrnuto, Sith Jedi vještine će se dati više od njihove mraku.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more