Oznake

Star Wars: Empire at War

Alternativna imena: Star Wars: Empire at War

Star Wars: Empire at War igre, u kojima se javljaju događaji, kao što je u prostoru, tako da je na zemlji. Ova igra je strateška računalna igra, priča se sastoji od jedinstvenog Star Wars trilogije.

Igra ima samo dva načina igre: kampanji načinu i Galactic Conquest. Svaki način rada ima svoje karakteristike:

1. Način kampanje. Je klasična priča RTS.

2. Način Galactic Conquest. To je način rada s globalne strategije i taktičkih bitaka u realnom vremenu.

Igre Star Wars: Empire at War može preuzeti samo odraslim igračima. Za maloljetne korisnicima pristup igri je zatvoren. Preuzmite

Star Wars: Empire at War imate priliku i bilo koje druge web stranice koje nude ovu mogućnost. Na primjer, to može biti učinjeno na torrent.

Imate primamljiva priliku vidjeti igru ​​

Star Wars: Empire at War videu. To se može učiniti na službenim stranicama igri ili na youtube. U video otkriva osnovne informacije o igri, opisuje misiju, načina igre i još mnogo toga.

Igre Star Wars: Empire at War je zanimljiviji način rada Galactic Conquest. Ovaj način rada je podijeljen u nekoliko dijelova:

1. Strateški dio. Ovdje ćete morati graditi velike zgrade, flotu i dovesti vojnike na strateške karte. Tijekom igre možete provesti istraživanje i izmisliti nove tehnologije, nove brodove, i nova oružja. Postoji nekoliko tehnološke razine. Pobunjenici u ovoj igri ne razvijaju vlastitu tehnologiju, ali su se na bilo koji Imperija razvijenom tehnologijom, koja postaje glavni pobunjenici.

2. Formacija dio. Taktičke bitke, stalno podijeljenih u prostoru i planetarnih. Oni se javljaju u realnom vremenu. U svemirskim bitkama stalno su ograničen broj brodova. U igri novi brodovi su pozvani u kao pojačanja. Osim bitke stanice, braneći stranka može imati pomoćne radare. Također prisutni na akumulatoru planeta. Ovisno o veličini broda su sljedeće pogođenim područjima: oružje, štit generatori, motori, oklop i hangar.

Star Wars: Empire at War oružja su od nekoliko tipova:

1. Dalekometnih oružja.

2. Bliske borbe oružja.

Ovisno o situaciji, što će koristiti određenu vrstu oružja.

Igra Star Wars: Empire at War, možete igrati različite likove iz Star Wars. Većina njih može sudjelovati u svemirskim bitkama, i drugih likova samo u kopnenim bitkama. Postoje znakovi da vam daju bonuse, ali ne sudjeluju u borbama.

Aktivno se kretati po bojištu, hvatanje zgrade i koristiti posebne sposobnosti, ali ne možete ubiti.

U kopnenim bitkama borio lightsabers i aktivno koristiti Silu.

Su također prisutne osim likova u igri i podržati Bezimeni likovi, koji možete iznajmiti player. Oni su pozvani Bounty lovce, agenata, krijumčara, i tako dalje.

SW EAW igra za prave ljubitelje Star Wars!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more