Oznake

Star Wars: Force Unleashed 2

Alternativna imena: Star Wars: Force Unleashed 2

Igre Star Wars: Force Unleashed 2 - je uistinu multi-platforma pucač (Xbox 360, PS3, Nintendo Wii, PS2, PSP, Nintendo DS, PC), koji ne ostavlja ravnodušnim bilo koji igrač oduševljen fikciju njegova fascinantna povijest, uzbudljive avanture i misteriozne tajne. Ovaj video igra je predstavljen slavni američki glumac i producent Samuel Leroy Jackson krajem 2009 na Spike Video Game Awards. Developer i izdavač ove igre je LucasArts Entertainment Company, njegova lokalizavala u Rusiji poznata tvrtka 1C-SoftKlab. U Ruska verzija igre se zove Star Wars: Unleashed Snaga 2.

Događanja u igri će se odvijati između treće i četvrte epizode Star Wars.

Protagonist probudi u nekakvu laboratoriju na planetu Kamino. Poznato je da sve Lord Vadera snažno apelira na heroja da nije čovjek, već samo eksperimentalno klon, stvoren samo da bi ispunio volju cara. Međutim, junak pobjegne iz zatvora, jer oni ne vjeruju u priču o Lord Vadera.

Tako počinje priča u Force Unleashed 2. To je ono što ćete vidjeti ako idete na službenim stranicama igre i odlučite za preuzimanje Star Wars: Force Unleashed 2. Instalirati na svoj PC igre i počeli igrati, naučit ćete sljedeće znakove:

• Darth Vader,

• protagonist - Starkiller;

• Juno Eclipse - voljeni našeg protagonista, jedan od zapovjednika NATO-a i zapovjednik broda «Salvation»,

• Baron Tarko - trgovac robovima, casino vlasnik, koji je ujedno i zapovjednik jedinice, koji se nalazi na planeti Cato Neimoidia;

• General Kota - Jedi Master.

Kao što je u prethodnom dijelu, ovdje su likovi imaju oružje i moć. Dakle Starkiller ima dva lightsabers i svojstva tih mačeva ovisi o boji kristala. Osim toga igrač može koristiti silu. Sposobnost lik pojaviti, ovisno o tome kako ćete proći ovu igru, ili se može poboljšati na točke koje se dodjeljuju za ubojstvo svoje protivnike. Combat skill isto tako se povećava s tim točkama. U igri Star Wars Force 2 Anlished pojavila Heroes nove sposobnosti

1. Ludilo - njegovo djelovanje je zbog činjenice da su neprijatelji početi na samoubojstvo ili početi pomaže igraču sebe.

2. Interventna snage - njegovo djelovanje je zbog činjenice da je kratkoročno povećava štetu i silu, koja ima Stapkiller.

Ako se još niste odlučili hoće li preuzeti ovu igru, onda ćete biti poželjno zatražiti online Star Wars: Force Unleashed 2 videa. Upoznavanju s ovim ili nekim drugim videoigra Force Unleashed 2, možete se bolje razumiju li ili ne gubiti vrijeme na ovu igru.

A (igra) je stvarno dobar. Uostalom, što se sastoji od dva potpuno suprotan kraj: Final Cut-scene ovisi o tome - tamno ili svijetlo - strana bira glavni lik. Da bi intrige i ostaviti za nepoznatim završetkom, nećemo otkriti sadržaj tih završetaka ovdje. Uzmite u Star Wars: Force Unleashed 2 play i čine ovaj izbor za sebe! I neka cijela igra u cjelini, bit će ugodno iznenađenje za vas.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more