Oznake

State of Decay

Alternativna imena: State of Decay

Game State of Decay je potpuno novi projekt. Njegov službeni release će vidjeti sve igrače vrlo brzo - 29. studenog. Za početak igranja program će biti preko Steama, kao što je prethodno navedeno trošak u igri će biti 6,99 dolara. Tvorci igre obećanje da će predstaviti nešto izvan nje. Nešto što bi moglo proizvesti samo fantazija. Ova igra će biti blagodat za one igrače koji vole priče o zombijima i samo njegov život nisu besplatne online igre.

Akcija State of Decay online događa u svijetu nakon kraja svijeta. Nakon povratka majci svih zombi svijetu kako smo ga vidjeli, nestao. Čovječanstvo je nestalo gotovo u potpunosti. Na terenu je samo nekoliko sretnika preživjeli, među njima i vaš karakter. Na ramenima onih sretni sada nose nevjerojatnu odgovornost, jer oni moraju spasiti svijet i dovesti ga natrag u njegov bivši život.

Iskreno, ova igra nije za onesvijestiti se od srca. Ovdje ćete morati preživjeti i čine ga imate vremena. Kao developera projekta, sada igraju Državna igra propadanja će biti mnogo teže, što sama igrivost će biti nevjerojatno uzbudljiv i zanimljiv. Na znanje svim igračima na raspolaganju veliki broj zadataka i misija za opstanak, možete dobiti puno dostignuća, te će biti na raspolaganju najrazličitiji oružja.

S obzirom da je online igra koja, u skladu s tim, trebali su već pogađate da je u stanju propadanja registracije obvezno je proces. Morat ćete unaprijed instalirati program Steam (ukoliko ste igrač s bogatim iskustvom, to je vrlo vjerojatno već imate ovaj program na vašem računalu) i registrirati. I tek nakon toga moći ćete kupiti igru, instalirati ga na vaše računalo i registrirati svoj račun u njoj.

Ne treba plašiti činjenicu da je sada na početnoj stranici u igri nema riječi na ruskom jeziku. Prvo, da ćete imati problema da shvate svi intuitivno, a kao drugo, u tijeku postupka registracije od vas će biti dostupan na Steam ruski sučelje, tako preuzeti i instalirati program vam nije teško.

Za početak igrati državu propadanja, možete odrediti uobičajene vjerodajnice: korisničko ime, lozinku, e-poštanski sandučić.

To je bilo jedinstveno svijet zombija. Naime, ova igra je vrsta proboj. Ova igra - konstanta ili zaustavljanje utrka za opstanak. Ono što čini projekt još više šarma, je nedostatak s predumišljajem plana programere. Tvoj život je u tvojim rukama. Ne računajte na parceli od igre, vaš uspjeh ovisit će o vama i kako uspješna će biti vaš plan spasenja!

Unatoč činjenici da je do tog play State of Decay besplatno uspije, puno igrača su već izrazili spremnost na kupnju pristup projektu testirati sve njegove mogućnosti.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more