Oznake

Staxel

Alternativna imena:

Staxel je igra koja će se mnogima učiniti poznatom na prvi pogled. Pixel 3D grafika, svijet izgleda vrlo neobično, sve je šareno i pozitivno. Glazba je ugodna i nenametljiva.

Prije igranja Staxela posjetit ćete uređivač likova. Odaberite spol i izgled glavnog lika.

Osim toga, trebate odabrati veličinu svijeta, naziv farme, za jednog igrača ili s drugim igračima na mreži i još nekoliko parametara.

Dalje ćete morati proći kroz mali trening, gdje će vam se pokazati što je što i proces igre će započeti.

Zaplet je ovdje prilično jednostavan, ali postoji, što nije uvijek slučaj u takvim igrama.

Ovdje ćete trebati:

  • Istražite ogroman svijet igre.
  • Igrajte se i njegujte svog ljubimca.
  • Skupljajte resurse na okolnim područjima.
  • Gradite i nadograđujte zgrade.
  • Uzgajajte biljke, od jednostavnih gredica do pravih stabala.
  • Idite u ribolov.
  • Hvatanje insekata mrežom.

I mnoge druge zanimljive aktivnosti čekaju vas u ovoj igri. Možete čak početi uzgajati pčele.

Zadaci iz dnevnika donose najveću zaradu, zavirite u njega češće i dobijte savjete što zanimljivo raditi s najvećim dobitkom u ovom trenutku.

Ne ostavljajte ni svoju kuću bez nadzora. Imat ćete priliku poboljšati unutarnje okruženje ispunjavajući kućište predmetima po vašem ukusu.

Također bi bilo dobro travnjak u blizini kuće održavati u redu i opremiti ga. Izgradite kućicu za kućne ljubimce, klupe i gredice s povrćem na njoj. Čarobna voda za navodnjavanje pomoći će vam da dobijete urod u tren oka. Ali ovo je vrlo vrijedan resurs, pažljivo ga trošite.

Gospodarstvo se nalazi na slikovitom mjestu, na rubu malog i vrlo ugodnog gradića s ljubaznim stanovnicima koji će vam rado dati savjet ili zadatak.

Trgovine i konobe u gradu bit će vrlo korisne za prodaju industrijskih proizvoda i kupnju materijala potrebnih za izgradnju i uređenje doma.

Sve je to okruženo ogromnim čarobnim svijetom koji možete istraživati otkrivajući nove zanimljive lokacije i skupljajući rijetke resurse jako dugo. Ali budite oprezni u svojim lutanjima, nisu svi stanovnici svijeta prijateljski raspoloženi, postoje čak i čudovišta, iako izgledaju prilično smiješno i slatko, ali mogu uzrokovati značajnu štetu vašem zdravlju.

Igra mijenja godišnja doba, što čini igru raznolikijom. Za sezonske praznike održavaju se tematska natjecanja i svečana događanja.

Programeri ne zaboravljaju s vremena na vrijeme ispuniti igru novim sadržajem objavljujući ažuriranja.

Ako vam je dosadno igrati sami, igrajte se sa svojim prijateljima i saznajte tko je najbolji farmer među vama. Ili igrajte s drugim nasumičnim igračima, uvijek je lijepo sklapati nova prijateljstva.

Staxel besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Ali imate priliku kupiti ovu prekrasnu igru na Steam stranici ili na službenoj web stranici programera.

Počnite igrati odmah sada kako biste se privremeno nastanili u bajkovitom čarobnom svijetu s ugodnim stanovnicima i puno zabavne zabave!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more