Oznake

Steamcraft

Alternativna imena: Steamcraft

Steamcraft Game - preglednik pucač na automobilima s parnim strojem. Igra je napravljena u žanru steampunk.

Zbirka igre Steamcraft

Plot govori o dva izumitelja. U posljednjoj četvrtini 19. stoljeća Englez William Howard i njegov prijatelj James Woutt pili su u jednom od restorana na periferiji glavnog grada Velike Britanije. Tema razgovora bila je zanimljiva: novi izum vremenskih parnih strojeva. Tijekom aktivne rasprave imali su ideju. Bilo je to ako kombinirate automobile s parnim strojem s borbama gladijatora, onda dobijete nešto zanimljivo. Također bi bilo zanimljivo kada bi netko stvorio prvenstvo u tim bitkama, koje bi na kraju moglo postati internacionalno. I međunarodni turniri su način da zaradite novac, uz pomoć investitora i velikog broja obožavatelja.

I ovdje, Howard je osvanuo na to, zašto ne bi sami organizirali međunarodne turnire među parnim strojevima i ponudili svoju ideju prijatelju. Sretno se složio.

je postao godina 1881. Sada su William Howard i James Watt poznavali cijeli svijet jer su oni bili glavni u međunarodnoj udruzi parnih brodova. (Kratica - FISA). Ta je skupina bila poznata širom svijeta. Sastojalo se od organizatora borbe, članova vijeća i pojedinosti trgovaca. Prvenstva u parobrodima postala su vrlo popularna diljem našeg planeta. Gotovo u svakom većem gradu bila je arena, koja se borila na parobrodu. Sama arena bila je mnogo veća od velikog amfiteatra Koloseuma. Takva arena je izgrađena, često na periferiji grada ili općenito izvan grada. Razlog tome su sudionici bitaka - automobili s pravim oružjem na brodu. Da biste postali šampion u parobrodu, morate pobijediti svakog protivnika.

World Steamcraft

Ako želite osjetiti sebe u ulozi sudionika na ovom događaju, svakako igrajte iPlayer Steamcraft na našoj web stranici. U igri možete izgraditi vlastiti jedinstveni automobil koji može letjeti ili voziti. Ako ne želite sami stvoriti svoj automobil, tada možete kupiti automobil u trgovini. U njemu možete ne samo kupiti gotov automobil, nego i kupiti određene dijelove. Također, možete prodati neželjene auto dijelove kako biste zaradili novac, kupili glavno oružje ili obojili automobil.

U svijetu parnih brodova, susrest ćete se:

 • Borba na parnim strojevima
 • Mnogo polja
 • Raznovrsni strojevi i vrste oružja
 • Wonderful Graphics
 • Vrijeme se mijenja, dana
 • Timske bitke s prijateljima
 • Izbor protivnika vaše razine
 • Bright explosions

Steamcraft igra, možete na našoj web stranici, za ovo, morate obaviti nekoliko akcija, što uključuje registraciju Steamcraft. Da biste to učinili, morate izvesti nekoliko koraka:

 • Unesite e-poštu u dodijeljenom za ovo polje
 • Razmislite o imenu igre
 • Radite lozinku
 • Slaže se s pravilima
Nakon registracije moći ćete započeti dinamične i brze bitke u slučajnoj areni. Odaberite bilo koje doba dana, bilo danju ili noću. Možete stvoriti vlastiti tim, u koji će vaši prijatelji ući kako bi se ujedinili u bitkama protiv vaših suparnika. Tijekom bitke, rastavite neprijatelja na pojedinostima, možete obeshrabriti vaš protivnički kotač, haubu ili glavno oružje. Uz pomoć kritične štete, postoji prilika da završite protivnika!

. Upoznajte svoje neprijatelje u strojevima za parne strojeve!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more