Oznake

Steam World Build

Alternativna imena:

SteamWorld Build je uzbudljiva ekonomska strateška igra s elementima urbane simulacije. Vrlo šarena, lijepa 3D grafika u crtanom stilu oduševit će igrače. Glazba je zabavna, a likovi su izraženi s humorom.

U ovoj igrici postat ćete gradonačelnik malog naselja. Njegovi stanovnici sebe nazivaju parobrodima. Ispod naselja nalazi se napušteni rudnik u kojem se, prema legendama, nalazi mnogo korisnih stvari.

Počet ćete igrati SteamWorld Build tek nakon što završite kratki vodič. Ovo će vas brzo naučiti kako komunicirati sa sučeljem igre. Bit će lako igrati pomoću miša i tipkovnice ili kontrolera po vašem izboru.

Nakon toga ćete imati puno stvari za obaviti:

  • Proširite svoj grad kako se njegovo stanovništvo povećava
  • Istražite rudnik i pronađite primjenu za njegove skrivene tehnologije
  • Kopajte u rudnik za još više otkrića
  • Osigurati zaštitu rudarima i pravovremeno utvrditi zidove

Tijekom igre, glavni zadatak je osigurati da parnim robotima ništa ne treba, a grad se širi. U početku će biti prilično lako. Nove tehnologije dobivene istraživanjem rudnika omogućit će vam izgradnju potrebnog rastućeg naselja. Ali nije sve tako ružičasto, kako se produbljuje, morat će se uložiti više napora u jačanje zidova, inače su mogući kolapsi. Ali to nije glavna opasnost.

Opasna stvorenja obitavaju u dubinama tla i lovit će vaše radnike. Što više prodireš u dubine, to opasnija stvorenja tamo možeš sresti.

Nadogradite proizvodne zgrade kako biste stvorili učinkovitije alate i oružje za obranu. U tome će pomoći tehnologije dobivene iz crijeva. Ne zaboravite brinuti o gradskim poslovima, ne obraćajte svu pažnju samo na rudnik. Svi stanovnici imaju potrebe za stanovanjem i hranom, a potrebno je uložiti sve više napora da se nabavi potrebno, jer naselje stalno raste. Kako bi se stanovnici mogli zabaviti bit će potrebna kazališta, kafeterije, pa čak i vjerski objekti.

Nemojte žuriti produbiti rudnik, možda bi u nekom trenutku bilo bolje zastati, akumulirati više snage i resursa za daljnje napredovanje. Čim prodrete dublje, morat ćete se pobrinuti za zaštitu od stanovnika dubina, a ako za to nemate dovoljno snage, sve može loše završiti.

Kako napredujete, trebat će vam novi resursi koje će biti teže nabaviti. Lanci da ih dobijete zahtijevat će vam brzu pamet.

Postoji pet razina težine. Zahvaljujući tome, svatko može odabrati najprikladniji i udobno igrati.

Istražite pet karata nadahnutih SteamWorldom i saznajte koje tajne skrivaju.

SteamWorld Build besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na Steam portalu. Često se igra prodaje s popustom. Pazite na cijenu ako želite uštedjeti.

Počnite igrati odmah kako biste pomogli parobrodima da izgrade grad svojih snova i otkrijte tajnu drevnog rudnika!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more