Oznake

ustajanje čelika

Alternativna imena:

Steelrising je izvrstan akcijski RPG. Ovdje ćete vidjeti nevjerojatno kvalitetnu grafiku. Glazba je vrlo dobro odabrana, glasovna gluma je realna.

Radnja se odvija u alternativnoj stvarnosti, gdje se tijekom srednjeg vijeka mehanika razvila do najviše razine. Morate postati sudionikom revolucije u Francuskoj.

Kralj Louis 16 je poludio i terorizira stanovništvo grada automatima kojima upravlja. Obična osoba ne može izaći na kraj s ovim bezdušnim mehaničkim ratnicima.

Ali, na sreću običnih ljudi, stvorena je nova vrsta automata nazvana Aegis. Oni su ti kojima morate upravljati, probijajući se kroz cijeli Pariz kako biste uništili glavnog negativca.

Borbe u kojima ćete sudjelovati iznimno su spektakularne, a mehanički bossovi s kojima će se glavni lik morati boriti mogu svakome utjerati strah u kosti.

Samo vi odlučujete kako ćete se boriti:

  • Zastrašujući ratnik
  • Hrabri branitelj
  • Smrtonosna plesačica
  • Elementalist

Svaka borbena škola ima svoje snage i slabosti, tijekom igre možete odlučiti koja vam se najviše sviđa. Možete igrati Steelrising i postići pobjedu revolucije koristeći bilo koju od škola borbe.

Ali ne odlučuju samo brzina i snaga o ishodu borbe. Budite pametni, koristite okolne objekte kako biste dobili bolju poziciju tijekom napada ili kako biste spriječili neprijatelja da vas napadne.

Većina šefova je mnogo jača. Ni u kojem slučaju ne biste trebali dugo ostati na mjestu, inače ćete biti uništeni. Ponekad se može činiti da je neprijatelj prejak, ali svaki od njih ima slabosti, vaš zadatak je pronaći ih. Eksperimentirajte s različitim taktikama i sigurno ćete pobijediti!

Istražite svaki kutak pobunjenog grada. Porazite neprijatelje kako biste postali iskusniji borac i otključali nove vještine ili poboljšali dostupne. Pronađite resurse i učinite Aegis još smrtonosnijim s boljim oružjem i više.

Kretanje gradom je poput parkoura. Nije samo dosadno trčanje ili hodanje od jedne točke na karti do druge. Možete koristiti bilo koje predmete na ulici dok se krećete. Napravite spektakularne skokove i salta. Koristite vozila koja sretnete da se krećete još brže. Skačite na kočije i na taj način skratite put.

Iako je ono što se događa u alternativnom svemiru vrlo različito od onoga što je bilo s nama, ipak postoji mnogo sličnosti između naših priča.

Tijekom igre imat ćete priliku upoznati i komunicirati s mnogim povijesnim osobama tog vremena. Ovdje ćete vidjeti Robespierrea, upoznati Lafayettea pa čak i razgovarati s Marijom Antoinetom.

Saznajte što je motiviralo te pojedince da učine određene stvari. Razotkrijte zavjere i zaustavite zlikovca koji uz pomoć mehanizama sam drži u strahu cijelu zemlju!

Steelrising besplatno preuzeti na PC, nažalost, ne postoji način. Igru možete kupiti na portalu Steam ili na službenoj web stranici.

Počnite igrati odmah, revolucija vas treba!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more