Oznake

Oluja Online

Alternativna imena: Oluja Online

Game Storm Online: moderna grafika i jedinstveni likovi.

Game Storm Online privlači svoje igrače dobro razvijenu trodimenzionalnu grafiku. To daje još više akcije i zabave tijekom igre. Najprecizniji likovi i elementi stvaraju dojam potpunog uranjanja u proces. Igra je napravljena na temu fantazije i anime. A mašta kreatora bila je mjesto gdje se može šetati. Lokacije i likovi su zapanjujuća ljepota, osobito glavni lik i svi njegovi drugovi.

Počinjući igrati igru ​​Oluja Online najprije odaberite klan svog heroja. Pred vama su tri moćna smjera:

  • Strelok. On će srušiti baraž strijela na svoje neprijatelje, pa čak i najizbirljiviji ratnici neće moći odoljeti brzini njegovih napada.
  • Koldun. Čarobnjaci su oduvijek voljeli spektakularne bitke i stoljećima su sakupljali mudrost svojih predaka. Danas čini nevjerojatno jaku.
  • Voitel. Uzimajući svoj mač, ratnik se ne zaustavlja dok ne pobijedi i ne slomi svog posljednjeg neprijatelja.

iPlayer Storm Online nije samo igra, to je svijet u kojem možete stvoriti svoj vlastiti, jedinstveni karakter. Tijekom igre, vi ćete opetovano susresti druge igrače i njihove likove, tako da ćete u potpunosti cijeniti priliku da budete nestandardni.

značajki igara.

Vaš prvi prioritet će biti poraziti sve neprijatelje i osloboditi teritorije zarobljene lukavim duhovima. Da bi imali snage za pobjedu, trebat će puno posla. Morate pumpati svog heroja i poboljšati njegove karakteristike. Da biste započeli, odaberite odgovarajuću opremu. Uz svaku razinu ispred vas će se otvoriti širi raspon opreme i oružja. Rezultirajuće stavke možete poboljšati u kovačnici.

Dodatne snage će vam dati pravi konj. Zajedno s vama odlazi u bitku, pa će mu također trebati oklop. Podizanjem njegove razine, možete promatrati spektakularne promjene i razvoj konja. Isti rezultat ćete vidjeti s vašim ljubimcem. On će biti veliki pomagač u borbi i povećati karakteristike heroja. Krila će učiniti da vaš junak izgleda kao anđeo, ali samo suparnici ga neće moći cijeniti u borbi. Oprema Krila daju veliki poticaj karakteristikama karaktera, pogotovo kada ih pumpa. Tako da junak ne propušta, može unajmiti pratioca. Ovo su prekrasni patuljci. Slijedit će vas svugdje, dajući svoju snagu i iscjeljenje.

zadataka i igranja.

V Storm Online može igrati cijelu tvrtku. Da bi učinkovitije prešli razine i porazili jake šefove, najbolje je ujediniti i stvoriti cehove ili se pridružiti postojećem. Sjajan način za stjecanje novih prijatelja. Pomoću razgovora u donjem lijevom kutu možete razgovarati sa svim igračima. Igra ima različite zadatke:

  • borbe s duhovima i demonima
  • grupnih borbi
  • 10.000 velikih borbi
Još jedna prednost je da se Storm Online može boriti na više načina. Možete koristiti automatsku bitku, t. e. samo odredite cilj, a bot izvodi sve pokrete. Ili preuzmite svu inicijativu na sebe i potpuno uživajte u borbi, koristeći ručnu kontrolu vrućih tipki. To će dati bitku i uzbuđenje, posebno u grupnim bitkama.

V Storm Online registracija se obavlja u dva klika. Tada se odmah uronite u igru. Čak se i početnik može lako nositi sa svim mogućnostima, zahtjevima i lokacijama, zahvaljujući dobro osmišljenim savjetima i borbama za trening. Na svakom koraku likovi kojima je potrebna vaša pomoć rado će vam reći što im se dogodilo i kako im možete pomoći. Stoga, nemojte odgađati, morate požuriti u susret avanturama i zlim duhovima, sve dok ne uhvate cijeli svijet.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more