Oznake

Elementarni gospodari

Alternativna imena: Stormriders

. Gospodari elemenata oživjeli su legendu

Igra Gospodara elemenata stvorena je za one koji vole sami kontrolirati cijeli proces igre, potpuno uronjeni u virtualni svijet. U ovom projektu, igrač će morati svladati borbeni stil kongfua sa svojim likom, postati hrabar borac na strani dobrih i boriti se sa zlim vojskama i čudovištima.

U središtu radnje leži legenda o vjetru i oblaku, igrač ima izvrsnu priliku da postane dio te drevne legende i putuje natrag u čarobni svijet ispunjen s

uzbudljivih avantura. U iPlayeru majstori elemenata borilačkih vještina su izvan dosega ljudskih sposobnosti, lik može postići takvu izvrsnost da će ga prirodne sile početi slušati.

Multiplayer projekt igranja uloga nevjerojatno je šarolik, osmišljen i dizajniran tako da će igrač dobiti puno zadovoljstva u ovom fantastičnom svemiru.

Mogućnosti igre Gospodari Elementa

U projektu "Masters of the Elements" potrebna je registracija, kao iu drugim igrama preglednika, kako bi bilo vrlo jednostavno, morate unijeti adresu e-pošte i smisliti lozinku. Registracija se također može obaviti pomoću računa društvene mreže. Nakon ove ne teško procedure, igrač će otvoriti svijet bitaka, nevjerojatne zadatke i borbe.

Na izbor korisnika projekteri nude četiri lika, od kojih svaki ima svoju povijest, ima jedinstvene sposobnosti i zauzima svoje mjesto u legendi:

  • Oblako - ime hladnokrvnog ratnika;
  • Vjetar - heroj, dobro oruđe i posjednik velikog srca;
  • Yasinka - odana i snažna junakinja legende;
  • San je divan ratnik.

Nakon što je izabrao lika, igrač bira svoju ulogu u legendi i vještine i sudbinu njegova herojskog puta u kojem mora otkriti nove zemlje, osloboditi gradove od zlikovaca i boriti se s krvoločnim čudovištima.

Autori projekta maksimalno su uključili igrača u događaje koji se odvijaju, igra je vrlo dinamična, u njoj se svaka bitka odvija pod kontrolom igrača, ne postoje dosadne borbene strategije, tako da bi igrači trebali dobro reagirati i brzo donositi odluke. Tu su i zone u projektu u kojima se igrači susreću u bitkama jedni s drugima, na primjer u potrazi gdje morate uhvatiti makake. U natjecanju s pravim protivnicima, morat ćete pokazati svu vještinu i vještinu spretnosti.

Čak i najiskusniji igrači u projektu Lord of Elements bit će teško igrati sami, tako da su programeri osigurali funkciju timskog igranja. Korisnici se mogu ujediniti u cehove, zajedno je mnogo lakše nositi se s velikim brojem neprijateljskih napada. Što je više igrača u ekipi, to je jači i tim dobiva dodatno iskustvo. Prijatelji u igri su potrebni ne samo za razmjenu darova i traženje pomoći, već i za povećanje vještina vašeg lika i brži razvoj.

Još jedna velika značajka u igri je da prije odlaska iz projekta igrač može staviti lik u meditacijski mod. U tom stanju, junak će dovršiti zadatke i akumulirati borbeno iskustvo, za koje će zaraditi duhovne bodove. Zahvaljujući snazi ​​duha, različite vještine se mogu poboljšati, a ovdje, uz standardne vještine u napadu i obrani, postoji i sposobnost kontrole sila prirode.

Sustav za poboljšanje karaktera i sama igra toliko su dobro osmišljeni od strane autora da igrač neće ostati ravnodušan prema ovom projektu, a zapanjujući specijalni efekti i zvučni sadržaji dat će stanje potpunog uranjanja u drugu stvarnost.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more