Oznake

olujni snimak

Alternativna imena:

Stormshot je neobična mobilna strategija. Igra ima dobru grafiku, kvalitetnu glasovnu glumu i ugodnu glazbu.

Igra počinje vašim dolaskom na tajanstveni otok s blagom. Prvi korak je smjestiti se tamo i izgraditi bazni kamp.

  • Osvojite nove zemlje
  • Nadogradite kamp
  • Pronađi skrivena blaga
  • Porazite vojske neprijatelja
  • Igrajte mini igre
  • Dobijte resurse

Ovi i mnogi drugi zadaci bit će vaš zadatak u ovoj igri.

Vođe će biti potrebne da vode vojske. Svaki od ovih heroja ima svoj jedinstveni skup vještina koje se odnose na sve ratnike pod njegovim vodstvom.

Bitke s neprijateljskim vojskama i barbarima koji nastanjuju prostranstva otoka odvijaju se automatski. O ishodu bitke odlučuje broj i snaga ratnika koje vodi vaš heroj zapovjednik.

Nikada se nećete umoriti od igranja Stormshota, trenutno u igri postoji više od tri stotine razina. Ne morate uvijek iznova raditi iste zadatke.

Površina otoka prekrivena je maglom, skrivajući i horde neprijatelja i neizreciva bogatstva, kao i rijetke artefakte.

Povremeno, tijekom vaših putovanja, bit ćete izazovni u obliku mini-igara u kojima ćete morati biti pametni i pronaći način da pogodite neprijatelja prije nego što on učini isto.

Svako blago drevnih bogova mora koje pronađete ojačat će vaše trupe. Što više ovih artefakata dobijete u ruke, lakše ćete se nositi s neprijateljima.

Ojačajte svoju citadelu inače ako je neprijatelj zauzme, vaši heroji se neće imati kamo vratiti i bit ćete poraženi.

Vodite računa da stalno širite kontrolirani teritorij. Uostalom, pod vašim vodstvom bit će sve više i više trupa, koje će biti jače, što znači da će biti puno resursa za njihovo održavanje i regrutiranje novih boraca.

Steknite prijateljstva diljem svijeta, razgovarajte s prijateljima i radite zajedno na dovršavanju zadataka gdje ne možete sami.

Igra dobiva česta ažuriranja u kojima programeri dodaju nove razine, zadatke i ispravljaju greške.

U igri ćete dobivati dnevne i tjedne nagrade za prijavu, a do praznika ćete imati priliku sudjelovati u posebnim događajima i dobiti jedinstvene nagrade.

U trgovini unutar igre imat ćete priliku kupiti zlato i druge vrijedne resurse za novac, što će vam pomoći da brže postignete uspjeh u igri. A nevjerojatno snažni heroji učinit će vaše vojske gotovo nepobjedivima. Ali kupnja nije obavezna, možete igrati i bez nje, ali programeri će svakako biti zadovoljni primanjem financijske zahvalnosti od igrača. Asortiman trgovine svakodnevno se ažurira, a ponekad postoje vrlo primamljive ponude i promocije.

Možete besplatno preuzeti

Stormshot na Android upravo ovdje klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Počnite igrati i postanite najveći ratnik u čarobnom svijetu! Dobijte nevjerojatnu snagu i moć zahvaljujući drevnim artefaktima!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more