Oznake

Priča o godišnjim dobima

Alternativna imena:

Story Of Seasons igra sa svijetom bajki u kojem morate opremiti svoju farmu. Grafika u stilu crtića, malo pojednostavljena, ali vrlo lijepa. Zvuk je napravljen visokokvalitetno, glazba je ugodna i ne bi trebala smetati igračima tijekom vremena.

Čeka vas fascinantno putovanje u naselje zvano Mineral Town. Vaše putovanje ima krajnji cilj, ovo je farma u blizini ovog grada koju ste naslijedili od svog djeda. Glavni lik nije bio u ovim krajevima od djetinjstva, otiđite tamo s njim i saznajte koliko se sve promijenilo.

Farma je već dugo prazna. Ostareli djed očito nije imao snage sve održavati u dobrom stanju, pa je propala.

Čeka vas puno posla:

  • Istražite područje i pronađite preživjeli alat
  • Očistiti područje oko farme od otpadaka
  • Renovirajte svoju kuću da možete živjeti u njoj
  • Uzgoj voća i povrća

Ovo je mali popis zadataka s kojima ćete započeti igru. Ali tek nakon što završite obuku za svladavanje jednostavnih kontrola.

Grad u čijoj se blizini nalazi vaša farma ne nosi uzalud takvo ime. U blizini se nalaze rudnici u kojima možete izvući mnogo korisnih resursa, a dobro će vam doći prilikom uređenja farme.

Farming u igri nije sasvim normalan. Čak se i voće i povrće stavlja u zvjerinjak kao i stoka, a to nije pravedno. Biljke stvarno izgledaju kao prave životinje. Pazite na njih i žetva će vas zadovoljiti.

Prošećite područjem da saznate tko su vam susjedi. Upoznati nove prijatelje. Mnoge od njih vjerojatno ste već poznavali u djetinjstvu, kada ste posjećivali svog djeda. Ponekad od njih možete dobiti dodatne zadatke i pronaći kupce poljoprivrednih proizvoda. Dajte darove da biste se sprijateljili.

Proizvodni lanac može biti prilično dug. Berba je samo prvi korak. Nadalje, sve to se može koristiti za proizvodnju korisnih i vrijednih predmeta.

Osim toga, postoji mjesto i kuhanje. Od ubranih namirnica pripremite ukusna i hranjiva jela. Smislite nove recepte i zaradite još više prodajom.

Ako ste umorni od obilja stvari na farmi, možete predahnuti u pecanju. Otiđite do ribnjaka i odmorite se uz ribu koja vam neće biti suvišna u kućanstvu.

Da biste ozdravili, imat ćete priliku otići na kupanje u lokalni topli izvor. Ovaj postupak će imati vrlo pozitivan učinak na dobrobit protagonista.

Osim prijateljstva, možete imati romantičnu vezu. Nađi partnera u gradu i osnuj obitelj. S vremenom ćete možda imati i djecu.

Pretvorite ruševnu farmu u pravo obiteljsko imanje na koje će vaši potomci biti ponosni. Da bi se to dogodilo, požurite i odmorite se dok navečer igrate Story Of Seasons.

Story Of Seasons besplatno preuzeti na PC, nažalost, ne postoji mogućnost. Igru možete kupiti na Steam platformi ili posjetom službenoj web stranici.

Ako volite farme, instalirajte igricu odmah i idite u ugodan gradić usred čarobne prirode!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more