Oznake

Čudna brigada

Alternativna imena: Čudna brigada
Igra

Strange Brigade za avanturiste.

Studio Rebellion Developments je kreator i izdavač u isto vrijeme, uvodi svoj novi proizvod za igre. Njena timska igra Strange Brigade temelji se na avanturama s elementima pucača. Temelji se na fantastičnoj priči o lovcima na blago sa svim pratećim okolnostima. Akcija se odvija od treće strane, a tim može istovremeno biti do 4 sudionika. Igrajte igru ​​Strange Brigade će biti na takvim platformama:

  • PlayStation 4
  • PC
  • Xbox Jedan
Uđite u drevnu kletvu.

heroja događaja šalje se na nerazvijena područja Britanskog carstva. To se događa u tridesetim godinama prošlog stoljeća, a čak je i demo oblikovan kao kino tih godina. Čini se da doista gledate avanturistički film ili filmske vijesti, gdje se dokumentiraju važni događaji ekspedicije.

Download Strange Brigade može biti od 2018, kada je planirano njegovo puštanje na slobodu. Štoviše, tvrtka obećava svima koji se pretplate na svoje vijesti da šalju besplatne kopije igre na dan objavljivanja. Oni čija će se divlja mašta odvesti u vrijeme kada su avanturisti s kohezivnim timom krenuli u potragu za starim artefaktima, oduševit će se novom igračkom. Postoji sve što uzbuđuje nemirne umove propalih putnika:

  • Slikane slike divljih životinja
  • Očaravajuće ruševine pune dragulja
  • Drevne kletve
  • Hestiranje hijeroglifa
  • Razumijevanje
  • Napadi uskrslih mumija
  • Šarene bitke

Ovo je doista prikazano u zapletu, a vi nećete biti neaktivni promatrač tuđih podviga, ali vi ćete sami biti u stanju da ih ostvarite sve.

Nakon što su arheolozi otkrili mjesto drevne grobnice u kojoj je pokopan tajanstveni artefakt, koji se traga već mnogo godina. U dubinama neprobojne džungle okupio se poseban odred, okupljen od predstavnika različitih struka, kako bi ekspedicija bila najplodnija. Svaki sudionik ima jedinstvena znanja i vještine, posjeduje određeni set alata i oružja. Naravno, dobili su posebnu obuku, au slučaju kritične situacije moći će raditi zajedno, ali svaki prema svojim talentima. Iako u grupi postoje četiri sudionika, može ih biti manje ako želite. Međutim, ako odlučite da se možete nositi sa zadatkom sami, idete u šikaru potpuno sami, ali učinkovitost i šanse za preživljavanje značajno će pasti.

Počevši od Strange Brigade za igru, naći ćete let na zrakoplovu. Kada se nađete na pravom mjestu, sletite s padobranima. Od ovog trenutka počinje najzanimljivije. Morate istražiti sve skrivene kutke područja u potrazi za savjetima kako pronaći glavni tajanstveni artefakt.

Drevni da bi ga sakrili, ne samo smjestili u neku od udaljenih špilja, nego i branili mračnim prokletstvom. Sada ga čuva vojska mitoloških bića na čelu s egipatskom kraljicom vještica. Potrebno je prijeći granicu onoga što je dopušteno, kako se vojska mrtvih uzdiže iz prašine i ruševina. Ostavlja udobne grobnice da uništi drzak, koji je odlučio napasti njihovo svetište.

B Strange brigade susrest ćete mumije, egipatska božanstva kao što su Anubis i druga stvorenja. Čekajući vas, oživjeli ste užas u kojem ćete preživjeti. Kada se borite s vojskama izvanzemaljaca, ne zaboravite da se misija smatra ispunjenom samo u slučaju kada je postignut krajnji cilj. Pronađite drevnu relikviju i idite kući s njom.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more