Oznake

Strateško zapovjedništvo WW2: Svijet u ratu

Alternativna imena:

Strategic Command WW2: World at War strateška igra na poteze smještena u događaje iz Drugog svjetskog rata. Grafika u igri je pojednostavljena i možda će se nekima činiti zastarjela. Možete se prebacivati između 3D i 2D grafike, ali to zapravo ništa ne utječe. Glazbeni aranžman je malo bolji, ali ni ovdje, po modernim standardima, nije sve tako dobro. Iako, kao što svi znaju, glavna stvar u strateškim igrama nije lijepa slika i glazbeni sadržaj, ali sve ostalo u igri je u redu.

Događaji u igrici odvijaju se tijekom najvećeg vojnog sukoba našeg vremena, govorimo o Drugom svjetskom ratu. Geografija igre pokriva cijeli svijet. U vašoj je moći promijeniti povijest i pobjedu saveznika učiniti još bržom i uvjerljivijom. Ali sve može ići prema drugom scenariju, zbog čega će zlo pobijediti u ovom ratu.

Možete zapovijedati cijelim frontom, ili prebaciti zapovijedanje dijelom savezničkih snaga na računalo i usmjeriti pažnju na područje karte koje vas najviše zanima.

Ne odlučuje se sve u igri na bojnom polju, diplomacija je ključna. Koristeći ovo, možete steći nove saveznike i okrenuti naizgled beznadne situacije u svoju korist.

Uz glavni scenarij, postoji nekoliko manjih. Vi odlučujete koju ćete igrati. Vaše vojske i vojske neprijatelja poredaju se nasumično svaki put, tako da kada ponovno prođete, sve može ići potpuno drugačije.

Dio karte je skriven maglom rata, tako da nećete moći znati o svim planovima i akcijama protivnika, to čini igru mnogo zanimljivijom i težom. Inteligencija neprijatelja je vrlo visoka u ovoj igri, tako da ne biste trebali računati na laganu šetnju. Morate pažljivo razmotriti svaki svoj korak i moći predvidjeti posljedice.

Brojke na karti nisu samo borbene jedinice, to su cijele vojske koje se sastoje od ogromnog broja borbenih jedinica. Stoga neće biti moguće brzo naučiti i formirati takvu jedinicu, trebat će puno vremena i resursa. Pokušajte spasiti svoje jedinice, neprijatelj neće propustiti priliku iskoristiti vaše gubitke, a vi možda nećete imati vremena nabaviti nove borce.

Postoji ogroman broj vrsta trupa u igri:

  • Zrakoplovstvo - teški bombarderi, lovci, pa čak i poznati piloti kamikaza
  • Flota raznih brodova i podmornica
  • Pješaštvo svih vrsta
  • Topništvo je najvažnija vrsta trupa u modernom ratovanju

I mnoge druge jedinice.

Možete vidjeti koliko jedinica može napredovati na polju koje se sastoji od šesterokuta.

Postoji mnogo važnih trenutaka u igri koji zahtijevaju strateške odluke koje mogu potpuno promijeniti tijek povijesti.

Moguće je kreirati vlastite scenarije, pa čak i modificirati igru od nule. Uređivač je vrlo jednostavan za korištenje i ne zahtijeva posebne vještine. Možete čak ponovno stvoriti sukobe iz drugih razdoblja povijesti.

Strategic Command WW2: World at War besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Kupite igru na Steam tržištu ili na službenoj web stranici.

Počnite igrati sada kako biste uronili u najveće bitke u povijesti i mogli promijeniti njihov ishod!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more