Oznake

Strategoria

Alternativna imena: Strategoriya

Strategoria igra se smatra jednim od najboljih strategija, koja je pokrenuta na internetu u 2013. Igra kreatori su obećali da će donijeti žanr na potpuno novu razinu razvoja. Dakle, u novoj igri, koja se provodi elemente koji su jedinstveni za strateški žanr igara koje ponajprije u kombinaciji s naznake ekonomskih simulacija. Zbog neke strukturne značajke igre zaista može se smatrati jedinstvenim predstavnik svoje vrste. Ti nisi morao suočiti ništa slično. Otvaranje vrata u srednjem vijeku za igrače iz cijelog svijeta u zadnje vrijeme, Strategoria online već napomenuli, osvojio prvo mjesto među svim drugim igrama preglednika.

Ova igra ima toliko prednosti koje možete razgovarati o njima dug i zamoran. Mnogo je lakše samostalno registrirati u igri i iskustvo za sebe, što je na kocki. Igra je smještena u srednjem vijeku. Igrač ne samo da će pokušati zadržati netaknutu svoju imovinu, ali i redovito obavljaju razorne napade na zemljama susjedima. Vi ćete morati naučiti držati ravnotežu između gospodarskog i vojnog strani igre, u stvari priznao Bobble moglo dovesti do pada sustava.

Kao što je već spomenuto, prvo poznanstvo s igrom Strategoria također ostaje obvezna proces registracije.

1. Na lijevoj strani glavnoj stranici igre vidjet ćete obrazac za autorizaciju registriranih korisnika.

2. Sustav omogućuje odobravanje i provedbu pomoću računa na Facebooku.

3. Ako se registrirate preko društvenih mreža koje ne želite, morat ćete ispuniti registracijski obrazac koji vam omogućuje da beta testiranje igre.

4. Klikom na gumb "Registracija" ispod obrasca za prijavu.

5. Prije nego što otvorite obrazac u kojem području se zove «e-mail», morat ćete pokazuju (kao što ste možda bili u stanju pogoditi) adresu vaše e-mail box.

6. Sustav se vjeruje u čistoću svojih namjera, ali da bi mogao pokušati igrati igru ​​Strategoria, morate pristati na uvjete ugovora o korisničkom. Što se može učiniti provjerom odgovarajuću liniju.

7. Kliknite na "Registracija" i onda vaš e-mail će primiti pismo s linkom za aktivaciju vašeg računa.

8. Kliknite na link i dovršili postupak registracije.

Izmisle prijavu i požurite a Strategoria igru. Za ovu igru, nećete morati preuzeti dodatne datoteke, možete odmah nakon registracije igrati u vašem omiljenom pregledniku. Važna činjenica je činjenica da je igra potpuno besplatno Strategoriya. Vi ne morate trošiti novac na kupnju pojačanja i afirmirati samo da će njihovi umova i taktičkih razmišljanja. Strategoriya što bliže svim stvarnosti u svijetu u to vrijeme. Ovo nije igra, to je život možete živjeti zanimljiva i uzbudljiva. Požurite se pridružiti i pomoći u provedbi državnog udara u gaming svijetu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more