Oznake

StreetCrime

Alternativna imena: StreetCrime

Ne odmarati na lovorikama i ruskih developera online igara. Ne tako davno, igra je predstavljen StreetCrime. Ovaj projekt se može doznati da ste u svojim prethodnim verzijama. Sada je precizniji, izmijenjena i poboljšana. Ovoj priči nejasno podsjeća na sve prethodne inačice. Akcija u igri odvija nakon strašne krize koja je pogodila sve glavne Mafia obitelji. To je izazvalo početak divlje borbe za kontrolu i moć nad obnovu malom količinom preostalih resursa.

U StreetCrime online zorno opisuje događaje naknadno rat događa između mafijaških klanova, koji ne ostavljaju jednu živu pjesmu - samo kaos i devastaciju. Gradskim ulicama u opasnim zamkama od agresivnog promjenu režima, već da bi se pod novim menadžerima, ne može znati nitko. Što možete učiniti u cijeloj ovoj situaciji? Vi ćete biti u mogućnosti povratiti moć i dati mir na svijetu!

Nekoliko igrača su primijetili sličnost grafičkog dizajna ove igre sa slavnom GTA. Dosta je laskavu usporedbu, zar ne?

To je tradicionalna online igre, ali zato ste i vi već možete pretpostaviti da u StreetCrime proces registracije će biti potrebna. Projekt je prilagođen za engleskog govornog korisničkog sučelja, jer svaki igrač može ne samo nositi s načelom oblik za punjenje, ali i lako razumjeti osnovne principe igre.

Klikom na "Play Now. Besplatno Registriraj se ", možete početi proces registracije.

Pažljivo pročitajte savjete sve sustav i ispuniti stavke naručiti, nakon toga možete početi StreetCrime predstavu.

Isto tako, svatko može pokrenuti igru, koristiti za odobravanje svoje podatke u društvenim mrežama Facebook i Twitter.

Nakon ulaska u projekt koji ima na računu pojavljuje pet tisuća dolara, koji je u najboljem scenariju, imate dovoljno za par dana. Dakle, prije nego što postanu početku zadatak - pronaći najprikladniji način da zaradite novac. Budući da u suvremenom svijetu, u kojem više nema Demontira mafije previše teško, onda ćete morati da zaradite u skladu s tim. Što možete učiniti? Rob, krađe automobila, koja se bavi nabavu, prodaju droge ili čak i ubiti. Igrajte igru ​​StreetCrime može dinamički. Ovo je igra puna opasnosti i avanture. Sve to napeta situacija će vam pomoći da zaboravite na stvarne probleme u igri, što doista može pobjeći i prepustite se opustite.

Vas novac možete uložiti u kupnju nekretnine, automobili, zabave, sigurnosti i ostalih ekscesa. Bogatiji ste postali, više šanse da ćete uzeti mjesto Kuma. No budite oprezni, jer čak i kum i može se staviti iza rešetaka. Vodite brigu o vašem zaštite i razmišljati o otvaranju svoj vlastiti odvjetnički ured. A najzanimljivija stvar igrati StreetCrime besplatno.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more