Oznake

Street Legal

Alternativna imena: Street Legal

Street Legal - računalne igre u žanru automobila simulatoru. Razvoj tvrtke, Invictus igre, zagledao sve svoje napore u stvaranju ne samo auto utrke, i ostvarenja željenog stroja kao svoj vlastiti. To je glavna značajka ove igre. Igra Street Legal verzija Prva utakmica serije ulice pravne, izdan za fanove u 2002.

Kao kojeg računalnog igri inicijalno trebate preuzeti. Preuzimanje Street Legal možete posjetiti stranicu i ima poseban program na vašem računalu. Tek sada počinju savjetujem vam da pročitate kroz pregled igre Street Legal Street Legal i gledati video i screenshotovi. Što će biti više znanja o priči i mogućnosti u igri.

Samo u ovoj igri možete osjetiti si pravi mehaničar. Jasno da je došlo prednost igrač sa znanjem u izgradnji automobila. No, to nije nikakav problem, jer je ovdje da ćete naučiti ne samo mnogo zanimljiva, ali možda cijeli unutarnji svijet strojeve. Usput, ne samo interno, ali i vanjski svijet strojeva.

Tvoj lik ovdje započinje svoje postojanje s običnog građanina, čak ni nakon što je automobil. Zato što je dalje idete na dealer i da će dobiti automobil. Možete započeti igru ​​s prisutnošću vas oko 20 tisuća dolara.

Glavni cilj igre kao začarani krug. Možete provesti svoj automobil - promijeniti unutarnje dijelove, kao i vanjske (tyuninguete). Što točno ti zamijeniti samo da odlučite. Zatim sudjelovati u utrci za novcem i dobiti novac nagradni skladu s tim. I onda se krug zatvara kao zarađen novac ćete potrošiti na vašem automobilu.

Jasno je da je igra počnete s početne razine. To jest, svi vaši napori usmjereni su na postizanje najviše razine u budućem kraju igre u naslovu vođa.

U igri Street Legal automobili su u skladu s modelima stvarnih auto centara. To čini igru ​​puno zanimljivije, jer ćete znati automobilske marke.

Rad s ready made stroj je u dvije faze:

• Speedway;

• gradskih prometnica.

Speedway - to je prvo mjesto gdje će pokušati svoj automobil. Ravnoj cesti na kojoj nije ozlijeđen.

Gradskim cestama - cestovnih dionica, koje su utrke. Oni su uglavnom noću, kada su ceste prazne. No, tijekom dana što je više moguće, ali komplicira prisutnost obiljem urbanih strojeva. Također, dan i noć, što može zaustaviti policija. A ti ni kažnjen za prekršaj iz brzine, ili netopiva izmjenu vozila.

Ali ne nastoje steći strmim modeli. Moguće u prisutnosti jednostavnog modela, a koja je modificirana, osvojiti igru.

Grafika u igri Street Legal ima normalan kvalitetu igre. Glazbena pratnja je predstavljen u obliku kako bi održali uspješnu gaming raspoloženje.

Igra Street Lega čeka nove strojeve znalce. Požurite Street Lega igre download, tako brzo. I ne zaboravite pozvati prijatelje, da igra više uzbudljivo. Imati dobro raspoloženje i gameplay!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more