Oznake

Stronghold Kingdoms

Alternativna imena: Stronghold Kingdoms

I Stronghold Kingdoms gras - Igra Tvrtka Firefly Studios - developer je poznata rečenica igre Stronghold . Nakon što je proveo ogromnu količinu rada, programeri su stvorili uistinu vrijedno igru, koja će se ocjenjivati, kao i ljubitelje prethodne verzije, i samo ljubitelje dobre multiplayer igre.

I u online igri Stronghold Kingdoms može li vaše računalo zadovoljava grata li uvjete. I gras Stronghold Kingdoms Online ima takve zahtjeve

- Operativni sustav: XP / Vista / Seven ;

- Procesor: 1 GHz ili više;

- Memorija: 512 MB za XP, barem 1 GB za Vistu / Seven ;

- Video kompatibilan s DirectX 9,

- 150 MB slobodnog prostora na tvrdom disku;

- Spajanje na internet.

Sljedeći korak je potrebno registracija u igri Stronghold kraljevstva, koji je napravljen kao jednostavan i razumljiv, tako da je potrebno samo nekoliko minuta. P egistratsiya Stronghold Kingdoms podrazumijeva sljedeće ulazne podatke u posebnom obliku na internetskim stranicama igre:

- E-mail adresa;

- Password.

Stronghold Kingdoms Online registracijskih završi preuzimanja i instaliranja igre klijenta. Nakon instalacije, možete izravno nastaviti igru.

Stronghold Kingdoms online igre da je puno od svojih prethodnika, ali postoje znatnije mijenjati dijelove. Prvo, promjene koje su utjecale na trgovinskoj sferi igre, koji je sada puno realnije. Dakle, u raznim transakcijama, rezultat se ne vidi odmah, ali nakon nekog vremena, jer njegovu provedbu. Potraživanja od kupaca i dijeljenje resursa sada može samo sa slovima. Ostaje ekonomski model - koji proizvode potrebne odredbe kako bi biljka vrtova, graditi farme i drugih objekata koji uchuvstvuyut u proizvodnom ugostitelja. Nakon proizvodi sve odredbe pohranjene u štali, a drvo, kamen i drugi resursi leže u skladištima.

U Stronghold Kingdoms igrati može biti u potrazi tri karte globalno, kartu za sela i kartu dvorac.

I grata u igri Stronghold Kingdoms Online s globalnoj karti je potrebno kada postoji potreba da se bilo koji zadatak ili kako bi vidjeli dvije bliske naselja, sela, neprijateljske ili savezničke jedinice.

Na karti sela možete vidjeti sve svoje zgrade, da gledaju proces života u selu.

Karta Dvorac omogućuje pogled na jačanje dio, ali ne daje za sudjelovanje igrača u ono što se događa. Na primjer, možete izgledati poput dvorca pokušavaju uhvatiti neprijateljske trupe, a ako je potrebno, promijeniti taktiku i ponašanje branitelja.

Svi objekti su izgradili različite količine vremena - od nekoliko minuta do sati. Napomena prozor Istraživanje pomoć može povećati brzinu gradnje, ali to zahtijeva iskustvo koje igrač dobiva na višim razinama, odnosno ulaganja pravi novac u igri.

Igra ima šest vrsta jedinica: kapitalne n e , seljaci, kopljanika, strijelaca, mačevaoca i katapulta. Za tješnje suradnje može pridružiti bilo frakciju. Maksimalan broj igrača je ograničen na 40 u klanu, a komunikacija se odvija bilo putem posebnog foruma ili pomoću ugrađene u chatu.

I grata u uporištu kraljevstva će biti posebno zanimljivo ljubiteljima prethodnih dijelova legendarne igre, ali ne samo njih jedna igra će biti zanimljivo. Ljubitelji dobre igre će cijeniti novu igru, jer smo primili puno poboljšanja i nadogradnje, igra dosegla novu razinu. Dobro dizajnirana grafike u igri omogućuje vam da uživate u srednjovjekovnim bitkama s markantnim detalja.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more