Oznake

Iznenadni napad

Alternativna imena: Iznenadni napad

Game iznenadni napad - je multiplayer pucačina 1. osoba. Iznenadni napad je besplatna masivno online igra, ali također imate priliku kupiti bonuse za pravi novac.

U Iznenadno registracije Attack je predstavljen na stranom jeziku, kao što su engleski. Registrirajte se na licu mjesta možete igrati na ovaj način:

1. Nađi službenu stranicu igre.

2. Na glavnoj stranici web-mjesta nalazi se u velikom krugu natpisom « Igraj » . Click to.

Vidjet ćete okvir u kojem piše da nemate svoj račun - svojim stranicama na mjestu i što je potrebno da se registrirate. Ispunite polja koji će biti ponuđeni.

3. Unesite svoj poštanski sandučić.

4. Ponovite jednom vaš poštanski sandučić.

5. Zatim, odaberite pomoću okvire da se slažete sa svim ugovorima korisnika i pravilima mjestu.

6. Zatim pritisnite gumb « Izrada korisničkog računa » .

Od ove točke, korisnik može uzeti u obzir sebe
iznenadni napad Online.

Game iznenadni napad zahtijeva da je vaše računalo je sljedeće kapacitete:

Procesor: Pentium 4, 2. 0 Hz.

RAM ( Memorija ) : 512 MB.

VRAM (Video RAM): 64MB.

Igrajte iznenadni napad što možete u 10 načina igre:

1. Deathmatch. U ovom načinu rada, pobjednik je momčad koja prva rezultat broj bodova potrebno ubiti. Ako za to vrijeme, nitko od ekipe ne dobiva potrebnu količinu bodova, onda pobjeđuje onaj u koji se u ovom trenutku najviše bodova.

2. Uništavanje. Jedan tim izdao bombu, koju je potrebno postaviti na pravo mjesto i detonirati. Drugi tim mora prestati to raditi. U ovom načinu rada, postoje dva mjesta gdje možete postaviti bombu.

3. Kontrolu. Dva tima moraju snimiti i kontrolirati ga na vrijeme koje je naznačeno na sat. Pobjednik je ekipa koja ima najdulji kontrolirani objekt ili ubiti neprijatelja tima.

4. Capture-Move. Jedan tim mora zgrabite vaše predmete te ih premjestiti na drugo područje. Zadatak drugog tima da ih zaustavi. Zadatak misije smatra da je uspješna ako obje stavke su se preselili u drugu zonu, ili jedan je uništen, a drugi se preselili.

5. Posebne događaje. U ovom modu, igrači mogu koristiti samo određenu vrstu oružja. Pobjednik je ekipa koja će postići više bodova za ubojstva.

6. Sabotage. Dva tima moraju uništiti neprijateljske baze i hvatanje neutralan bombu.

7. Lam. Jedan tim mora braniti protiv drugoga pomoću naoštreni oružje. Momčad koja napada oružje - granata.

8. Voditelj lova. Ovaj mod je sličan prvom, ali u tom slučaju morate pucati neprijatelja u glavu inače lopte neće biti pročitana.

9. Velike glave. Ovaj mod je također slična prvoj, samo kad ubijanja neprijatelja glava mu je veća i onaj tko je ubio manje.

10. Vampira. U ovom slučaju, svi igrači odabrao je jedan, a to će biti vampir. Njegov zadatak je uništiti ostale igrače, lovci iza njega. Zadatak je sličan lovaca, što im je potrebno da se uništi vampira.

U iznenadni napad što će igrati u srca, kako su predviđeni načini napravio za svačiji ukus!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more