Oznake

Summoners Rat

Alternativna imena:

Summoners War je bez pretjerivanja jedna od najboljih idle RPG igara. Igra ima živopisnu crtanu 3D grafiku s izvrsnim detaljima, ali to nije ono što je razlikuje od sličnih. U nastavku o svemu po redu.

Morate postati bacač u ovoj igri i boriti se sa svojim kolegama uz pomoć prizvanih čudovišta. Ne samo da ćete moći pozivati čudovišta, već i razvijati njihove sposobnosti. Opremite se inventarom i samostalno formirajte odrede boraca od elemenata potrebnih za određenu bitku.

Postoji pet elemenata u igri

  1. Vatra
  2. Voda
  3. Vjetar
  4. Svjetlost
  5. Tama

Svaki od elemenata dominira nad drugim, npr. voda je jača od vatre, svjetlost je jača od tame i tako u krug. Kombiniranjem čudovišta određenih elemenata, možete postići superiornost nad protivnicima.

Kada počnete igrati Summoners War, sudjelovat ćete u nizu bitaka u kojima će vas programeri naučiti svemu što trebate znati za dobar početak i pokazati vam osnove. To će malo olakšati daljnji napredak, ali igra je prilično teška, morat ćete puno razmišljati i puno učiti.

Osim praktične upotrebe, čudovišta su vrlo zanimljiva zbirka. Štoviše, kolekcija u ovom slučaju nije pretjerivanje, budući da u igri postoji više od tisuću čudovišta! To je upravo najveći broj koji samo može biti. Mogu proći godine da se svi okupe, a proces je prilično uzbudljiv.

U igri nije potrebno kupovati za pravi novac. Bez trošenja novca, postići ćete isti uspjeh, samo je potrebno više vremena. Stoga ima smisla potrošiti pravi novac samo da biste zahvalili programerima ako vam se sviđa igra i podržali daljnji razvoj.

Kreatori igre pobrinuli su se da pridošlice dugo ostanu u igri. Jednostavno vam neće biti pružena ni najmanja prilika da vam bude dosadno. Tome pridonosi veliki broj različitih događanja s vrlo velikodušnim nagradama. Nagrade za posjet igrici, redovito održavanje raznih promocija. Česta ažuriranja s velikim brojem lijepih promjena.

Možete razgovarati sa svojim prijateljima, pa čak i voditi bitke između svojih čudovišnih odreda u igri.

Otok na kojem će se nalaziti vaša kolekcija čudovišta može se urediti po vašoj želji.

U samom središtu otoka nalazi se Summoner's Tower, koji je glavna zgrada.

Na otoku vas čeka nekoliko misija, uglavnom obrazovnih. Nakon toga možete početi istraživati tamnice.

Sva čudovišta u zbirci imaju brojne jedinstvene vještine. Za poboljšanje vještina koriste se posebne rune koje se mogu dobiti ispunjavanjem zadataka.

  • Bitke za tri igrača u stvarnom vremenu također su prisutne ovdje.
  • Bitke u areni s drugim bacačima čarolija.
  • PVP Bitka na otoku.

Osim toga, moguće je pridružiti se cehu ili stvoriti vlastiti. Istražite labirint Tartara s članovima ceha.

Možete besplatno preuzeti

Summoners War na Android nakon što kliknete vezu na ovoj stranici.

Počnite graditi svoju kolekciju čudovišta sada! Preuzmite igru i uživajte u ugodnoj zabavi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more