Oznake

Utočište sunca

Alternativna imena:

Sun Haven jedna je od najboljih igara na farmi. Ali smatrati ovu igru samo farmom nije sasvim točno, igra je mnogo zanimljivija. Grafika je u klasičnom stilu, sve je vrlo lijepo nacrtano, umjetnici su dobro odradili posao. Glazbeni sadržaj nije inferioran ničemu i savršeno nadopunjuje ono što je vidljivo na ekranu.

Prije nego što počnete igrati Sun Heaven, pronaći ćete uređivač likova koji zaslužuje pažnju u ovoj igri. Vi birate spol i izgled glavnog lika. I ovaj izbor nije samo među nekoliko opcija za heroje. Sve je konfigurabilno, frizura, boja kože, čak i izgled i prisutnost krila za neke rase.

Utrke u igri četiri:

  • Ljudi
  • Demoni
  • Amari
  • Elementali

Predstavnici svih rasa izgledaju vrlo privlačno, odaberite igrati bilo koju od njih.

Osim toga, morat ćete smisliti ime za stvoreni lik.

Igra počinje s protagonistom koji u vrlo neobičnom vlaku odlazi u grad zvan Sun Haven. Vlak je neobičan po tome što se umjesto lokomotive sa strojovođom koristi pravi zmaj. Tijekom putovanja započne se zanimljiv razgovor sa suputnicom po imenu Lynn. Ona kaže da se, prema glasinama, u blizini grada s vremena na vrijeme pojavljuju čudovišta i nanose štetu stanovnicima i samom gradu. Ostajete tihi dok slušate njezinu priču i poželite želju po svom izboru ovisno o tome koji bonus vaš heroj dobije po dolasku na lokaciju.

Nakon što stignete na stanicu i divite se čudesnom vlaku koji vas je dovezao, odlazite na mjesto koje vam je određeno za izgradnju kuće. Usput postanite svjedokom razgovora između arhimaga i šefa gradske straže. Oboje izgledaju vrlo zabrinuto.

Kada ste na stranici, odaberite točno gdje želite smjestiti svoje kućište i postavite svoju kuću na odabrano mjesto. Čim uđete unutra, posjetit će vas gošća po imenu Ann i prodati vam vrtlarski alat i nešto sjemena za sadnju za malu naknadu. Ubuduće, onaj koji nedostaje možete kupiti u njenom dućanu.

Zatim je vrijedno raščistiti mjesto i rasporediti krevete. Zalijevanje i ostali kućanski poslovi.

Igra nije poput mnogih farmi, nema potrebe stalno kružiti kroz iste radnje. Kućanski poslovi izmjenjuju se s izletima po susjedstvu, zanimljivim razgovorima, pa čak i borbama s čudovištima.

S vremenom možete tražiti od mjeritelja da poboljša vašu kuću uz malu naknadu, pa čak i izgraditi druge zgrade na vašoj parceli.

Gledajući u inventar, vidjet ćete puno mjesta za razne stvari. I stablo vještina koje ima četiri smjera. Vi birate koji ćete razvijati. Bolje se prvo fokusirati na ekonomiju, kao što je dodatno zlato svaki dan i vještine koje ubrzavaju kretanje, a zatim razvijati borbene vještine.

Postoji mnogo mogućnosti. U blizini mjesta ima mnogo raznih trgovina. S vremenom možete nabaviti i kućnog ljubimca koji će vas neprestano zabavljati.

Dan završava u 12 sati navečer i do tada je bolje biti kod kuće. Spavanje na ulicama gdje noću mogu lutati čudovišta nije dobra ideja.

Igra ima multiplayer, tako da vam sigurno neće dosaditi.

Sun Haven besplatno preuzimanje na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na Steam platformi ili na službenoj web stranici.

Počnite igrati sada kako biste se našli u šarenom čarobnom svijetu u kojem ćete pronaći mnogo novih prijatelja i zabavnu zabavu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more