Oznake

Sunrise Village: Obiteljska farma

Alternativna imena:

Sunrise Village: Family Farm igra farme za mobilne platforme. Ovdje ćete pronaći izvrsnu kvalitetu grafike, dobru glasovnu glumu i zabavnu glazbu.

U igrici ćete ići na farmu svog djeda kako biste mu pomogli s farmom. Tamo će vas odvesti pravi balon.

  • Istražite područje oko sela gdje se farma nalazi
  • Komunicirajte s lokalnim stanovništvom i izvršite njihove zadatke
  • Pomozi djedu u poslovima
  • Proširiti polja i uspostaviti proizvodnju novih proizvoda i proizvoda

Ovo je kratki popis onoga što ćete raditi u igri. Radnja je prilično zanimljiva, kako napredujete, čeka vas sve više aktivnosti i ugodnih obaveza.

Istražujući okolicu, možete pronaći mnogo korisnih stvari, to su ukrasni predmeti farme, građevinski materijali i vrijedne relikvije. Tijekom takvih šetnji ponekad ćete se morati probijati kroz šumu, grmlje i druge prepreke. Prevladavanje poteškoća troši energiju koja se nakon nekog vremena obnavlja. Ali ponekad možete tijekom putovanja pronaći artefakte i voće koje daje trenutni bonus u obliku dodatne energije.

U igri je puno

lokacija i ne morate se brinuti da će uskoro završiti, a nakon toga igra će biti dosadna. Ništa slično se neće dogoditi, s izdavanjem ažuriranja u igri pojavljuju se nova zanimljiva mjesta gdje vas očekuju nevjerojatne avanture.

Što se dalje pomičete na karti, to će teren biti neprohodniji, a za daljnje napredovanje bit će potrebno više energije.

Imat ćete što raditi čak i između putovanja, jer farma treba njegu. Životinje trebaju njegu, a polja pravovremeno zalijevanje.

S vremenom će farma iz male farme prerasti u veliko poduzeće čije će upravljanje biti prilično težak zadatak. Ali sigurno ćeš se snaći, a ako ne, djed će ti reći što da radiš. Farma se nalazi u blizini malog sela u kojem žive mnogi zanimljivi likovi. Upoznaj sve, saznaj kako žive. Od nekih od njih možete dobiti dodatne zadatke za čije ispunjavanje možete zaraditi izdašnu nagradu.

Redovno se prijavljujte i dobivajte dnevne i tjedne bonuse za prijavu. Za praznike sudjelujte u tematskim natjecanjima s ekskluzivnim nagradama. To mogu biti vrlo lijepi i rijetki ukrasni predmeti ili druge korisne stvari.

Gledajući u trgovinu unutar igre, dobit ćete priliku potrošiti malu količinu pravog novca, dobiti dodatnu energiju, pojačivače i premium valutu, što će omogućiti kupnju gotovo svega u igri. Uopće nije potrebno obavljati takve kupnje i bez njih ćete moći postići uspjeh u igri, samo će vam trebati malo više vremena.

Ako postanete malo usamljeni igrajući Sunrise Village: Family Farm, postoji rješenje. Povezivanjem profila na društvenim mrežama u igrici moći ćete prijateljima i poznanicima pokazati svoja postignuća. Osim toga, programeri će vas zadovoljiti malim bonusom za to.

Preuzmite

Sunrise Village: Family Farm besplatno na Android klikom na poveznicu na ovoj stranici.

Počnite igrati sada kako biste ušli u čarobni svijet, upoznali njegove stanovnike i pomogli u brizi o djedovoj farmi!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more