Oznake

Superfuse

Alternativna imena:

Superfuse Akcijska RPG igra inspirirana slavnim Diablom. Grafika je prekrasna, u klasičnom stilu izgleda kao da je oživio strip.

Svi likovi imaju profesionalne glasove, glazba vam neće dopustiti da se opustite i cijelu će igru držati u neizvjesnosti.

U ovoj igri ponovno morate na neko vrijeme ostaviti po strani sve svoje poslove i početi spašavati čarobni svijet.

  • Istražite čarobni svijet kako biste pronašli sve skrivene lokacije i sakupili korisne predmete
  • Ubijte čudovišta koja sretnete na putu
  • Nadogradite svoje vještine i pretvorite svoj lik u savršenog ratnika
  • Pozovi svoje prijatelje u igru i putuj s njima

Ovo je skraćeni popis aktivnosti koje morate obaviti. Igranje Superfusea bit će najlakše ako odvojite nekoliko minuta prije nego počnete prolaziti kroz kratki vodič. Nakon što svladate potrebne minimalne vještine, bit ćete spremni za odlazak na putovanje.

Svijet igre nije ograničen na jedan planet, putujte galaksijom i oslobodite zvjezdane sustave od čudovišta koja su ih zarobila.

Igra se može povući dugo, ima puno zadataka. Svaki od posjećenih planeta ima svoje stanovnike, za razliku od onih s kojima smo se susreli prije. Nisu svi prijateljski raspoloženi, većina će pokušati večerati s vašim likom čim im se ukaže prilika. Nemaju sva čudovišta fizički oblik, mogu biti gomile duhova ili rojevi želeastih bića poput puževa mesoždera.

Sustav borbe nije najlakši. Kada sretneš neprijatelja, bolje je ne oklijevati i napasti prije nego te pokuša pojesti. Stječući iskustvo tijekom bitaka, imat ćete priliku poboljšati karakteristike heroja i naučiti nove borbene tehnike. Postupno će vaš lik postati savršeno oružje za vaš odabrani stil borbe. Ova igra je drugačija od ostalih. Prilika da se od glavnog lika napravi ratnik koliko god je to moguće koji odgovara odabranom stilu bitke nije svugdje.

Izvršite zadatke i za to osvojite nagrade.

Putujte sami ili s do 3 druga igrača u suradnji PvE

Zajedno ćete se lakše boriti protiv zla, ali ne očekujte laku vožnju, igra će prilagoditi razinu protivnika načinu rada koji odaberete. Stoga, čak i ako igrate s grupom prijatelja, svi ćete morati napregnuti svoju snagu kako biste ostvarili pobjedu.

Igranje u PvE načinu rada moguće je samo ako imate stabilnu internetsku vezu. Internetska veza nije potrebna za igranje u načinu rada za jednog igrača protiv umjetne inteligencije.

Ne zaboravite pratiti vrijeme dok igrate. Lako vas je zanijeti i uvijek želite proći još jednu razinu ili još jednu lokaciju.

Igra se još uvijek razvija, pratite ažuriranja i ne propustite pojavu novih zadataka, oklopa i oružja.

Superfuse besplatno preuzeti na PC, nažalost, ne postoji mogućnost. Igra je često snižena tijekom rasprodaja. Ako budete imali sreće, možete je dodati u svoju knjižnicu igara za mali iznos. Igru možete kupiti na specijaliziranom portalu Steam ili na službenoj web stranici programera.

Počnite igrati odmah i postanite protagonist uzbudljivog stripa!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more