Oznake

Supremacy 1914

Alternativna imena: Supremacy 1914

Igre Supremacy 1914 je besplatna browser igra u kojoj igrači postali su šefovi moćnih nacija u Europi opasnom prijelazu stoljeća. Njihov izazov je postati neprikosnoveni lider u high-grade suverene kontinentu diplomacijom ili jednostavno sirovu snagu njegove slavne vojske Supremacy 1914 online. Stvaranje snažne saveze, graditi svoje gospodarstvo i pripremiti zemlju za rat. Dovesti ljude u bitku i postati vladar Europe Supremacy 1914 online .

Prije igranja Supremacy 1914, pobrinite se da vaše računalo zadovoljava zahtjeve sustava, kao što su: frekvencija procesora - 2GHz, 1GB RAM-a, grafička kartica - 128 MB. Supremacy 1914 registracija ne uzima mnogo vremena i lako:

1. Na glavnoj stranici, odaberite opciju "igrati besplatno";

2. Upišite svoje korisničko ime,

3. Unesite sigurnu lozinku i ponovite ga;

4. Molimo da unesete ispravnu e-mail;

5. Napisati svoj datum rođenja,

6. odaberite "Registracija".

Vi ćete igrati igru ​​ Supremacy 1914 i razviti taktike i strategije za kretanje vojnika. Igrači moraju biti vrlo oprezni, jer rat se ne može uvijek biti proglašen, iznenadni napadi su prilično česti.

Trajanje jedne runde Supremacy 1914 online varira četiri-osamtjedan. Vi igrate na karti gdje se jedinice kretati kontinuirano, kao u većini preglednika igrama. Game Supremacy 1914 vam dati 30 zemalja i inteligentne računalno upravljani protivnika, opsežna modernizacija pokrajine, trgovina resursa i diplomacije! Jedinice u Supremacy 1914 online potez u realnom vremenu na povijesnoj karti.

Igre Supremacy 1914 online nema zvuka, ali možda s dodatnim preuzimanja igrača mogao skinuti neke glazbene datoteke . To će vam pomoći povećati interes za igru, kada si u Supremacy 1914 play.

Općenito, Supremacy 1914 linija ima tri različite kategorije resursa koji su potrebni za opstanak europskih naroda: hrana, građevinskog materijala i energije. Srećom, sve ove resurse dostupne na europskom tlu. Na početku svog mandata kao guvernera zemlje, vaša imovina će se sastojati od 12 provincija. Svaka pokrajina je nadmoć 1.914 online mora usredotočiti na jedan resurs, koji se proizvodi u velikom broju kako bi se zajedničkim cijeloj zemlji.

Igre Supremacy 1914 također ima tvornice. Ako pokrajina je nadograđen s tvorničkih radnika, što je u stanju proizvesti napredne tehnologije oružja ovisno o nadogradnji bilja. Oni omogućuju korištenje više naprednih strategija i neophodni su za daljnji tijek igre. Proizvodnja u igri Supremacy 1914 ovisi o razini tvornice, vrijeme potrebno za rad postrojenja do određene razine.

Sučelje Supremacy 1914 online nije savršen, ali neki nedostaci mogu ukloniti dovoljno imati malo strpljenja a želja igrati igru ​​ Supremacy 1914.

Sve o napretku svoje igre Supremacy 1914 online procjenjuje rejting točke koje pridonose svog junaka. Postoje broj redova koje zarađuju na putu, a ove razreda koriste kako bi se razlikovali od ostalih igrača su, su simbol svoje vještine i iskustvo u igri Supremacy 1914 [ _3_] online .

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more