Oznake

Vrhovni zapovjednik 2

Alternativna imena:

Supreme Commander 2 je uzbudljiva strateška igra u stvarnom vremenu koja se može igrati online. Igra je dostupna na računalu. Kvalitetna 3D grafika je detaljna i realistična. Supreme Commander 2 je profesionalno ozvučen, glazba je energična i odabrana da odgovara onome što se u svakom trenutku događa na ekranu.

Sudjelovat ćete u sukobu za prevlast između tri moćne frakcije. Svaki od njih ima svoj vlastiti arsenal, izvanredne zapovjednike i povijest.

Proučite njihove opise i odaberite onaj koji najbolje odgovara vašem stilu igranja. Ili odaberite nasumično.

Prije nego što preuzmete tako važnu misiju, prođite kratku obuku; neće oduzeti puno vremena i pomoći će vam da brzo shvatite značajke igre. Ovo će biti posebno korisno ako ste novi u RTS igrama.

Da biste postigli uspjeh morate učiniti puno:

  • Pošaljite izvidničke trupe da istraže teritorij
  • Rudnici minerala i drugi vrijedni resursi
  • Razvijte znanost i tehnologiju, to će vam omogućiti proizvodnju boljeg oružja i opreme
  • Izgradite jaku vojsku koja se sastoji od borbenih robota i drugih smrtonosnih strojeva
  • Pronađite taktiku i strategiju koja će vam omogućiti pobjedu na bojnom polju

Ovo je skraćeni popis onoga što će vas odvesti do pobjede u igri Supreme Commander 2.

Ekonomija je važna u ovoj igri i u početku će biti teško organizirati opskrbu potrebnim resursima u dovoljnim količinama. Nakon toga čekaju vas mnoge bitke.

Bitke su neobično velike, sukobljene vojske mogu biti ogromne. Osim običnih borbenih vozila, postoje i eksperimentalna koja mogu promijeniti rezultat u korist jedne od strana. Svaki od ovih robota ima različite skrivene sposobnosti.

Vojska se može potpuno obnoviti, izvršiti promjene na opremi i instalirati razne modifikacije.

Radnja je vrlo zanimljiva, odvija se 25 godina nakon događaja u Supreme Commander: Forged Alliance. Tijekom prolaza naći ćete mnogo zanimljivih obrata i neočekivanih događaja.

Povijest svake od tri frakcije iznimno je zanimljiva i gotovo ćete ih sigurno htjeti sve upoznati.

Uz lokalne kampanje, postoji mogućnost borbe s tisućama igrača iz cijelog svijeta. Pobjednik online mečeva dobiva nagrade i mjesto na ljestvici.

Supreme Commander 2 možete igrati vrlo dugo; programeri su pripremili stotine sati igranja tijekom kojih vam neće biti dosadno.

Igra će zahtijevati stalnu vezu s internetom samo ako želite igrati protiv drugih ljudi. Lokalne kampanje dostupne su izvan mreže.

Supreme Commander 2 besplatno preuzeti na PC, nažalost, ne postoji način. Igru možete kupiti na portalu Steam ili na web stranici programera. Ima dobrih vijesti za one koji žele uštedjeti, igra je na akciji i imat ćete je priliku kupiti na popustu.

Počnite igrati odmah kako biste postali general u vojsci borbenih robota sposobnih slomiti svakog neprijatelja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more