Oznake

Vrhovni zapovjednik

Alternativna imena: Vrhovni zapovjednik

Game Vrhovni zapovjednik je igra na računalu koji je razvijen u strateškom žanru. Akcije u igri odvijaju u realnom vremenu.

Ovdje ćete uroniti u kaos u danima kada je svijet prestao postojati na zemlji.

Game Vrhovni zapovjednik free download na svim stranicama koje pružaju ove pristup. Supriya Commanderie što preuzmete Torrent.

U vrhovni zapovjednik igrat ćete VO Vremya padeniya Zemnoy imperii, kogda vezde počeo tsarit polny haos.

Prije nego što počnete igrati, pogledajte o igri Vrhovni zapovjednik videa. To će otkriti sve značajke igre uvodi vas da igra frakcije, oružja i sredstava u igri Vrhovni zapovjednik

U računalnoj igri Vrhovni zapovjednik, postoje tri frakcije:

1. Cybran - ljudi-simbiote. Njihov vođa, koji ih je izmislio, nastojimo ih otpustite od konstantnog napada i podređenosti.

2. Eon - je dio koji ne pripadaju Zemljana, ali oni traže da se pomogne ljudima i da su na njihovoj strani. Njihova utrka uništena ratnom carstva. Njihov cilj je da svi ljudi uzeo svoju ideologiju. Oni koji će odoljeti odbacivanje ideologije i naredio da se uništi.

3. OFZ (United Federation of Zemljanima) - to je čest dio, koji uključuje samo ljude. Oni traže da se ujedine sve ljude koji bi trebao vladati zemljom. Njihova oružja - što tenkova, artiljerije i topova. Njihova zaštita je isto kao što je danas.

Vrhovni zapovjednik igra u kojoj je šest misija za svaku frakciju. Međutim, svaka misija može biti dugotrajan. Osnovni cilj igre je uhvatiti cijelu vojnu opremu.

SC igra u kojoj ćete koristiti sljedeće vrste opreme i zaštite snaga

1) Zemljište. To uključuje: lake i teške tenkove, mobilni topničke postrojbe, kao i izviđači robopehota, mobilni štit generatore.

2) Klima - to gunships, borci, bombardera, transporti, špijun zrakoplova.

3) tehnologija Voda, vodozemci - podmornica strateški i taktički, krstarice, bojni brodovi, razarači, brodovi inteligencija i kontraobavještajne.

4) Fiksni aparati, obrana, obrana instalacije, mine s strateških i taktičkih raketa, dalekometno topništvo.

Postoji nekoliko vrsta resursa u vrhovnog zapovjednika igri:

1) Materija - resurs koji je neophodan za razvoj.

2) Energy - resursima, iznos koji je vrlo važan za razvoj jedinica.

Sa svake razine ćete otključati nove stavke za pomoć vaši likovi steći iskustvo.

Vaši jedinice mogu steći iskustvo bodova nakon uništenja neprijatelja. To iskustvo će ojačati svoj oklop znakova.

Igra također ima jedinstvene sposobnosti, koje su dostupne samo za određene uspjehe.

Igra Vrhovni zapovjednik integrirani chat, zahvaljujući kojima možete razgovarati sa drugim igračima.

Zamislite pravi junak utakmice Vrhovni zapovjednik i otići u svoj cilj. Pratite misiju, komuniciraju s prijateljima i samo se dobro zabavljaju.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more