Oznake

Legenda o obali mača

Alternativna imena: Sword Coast Legends

Sword Coast Legends: u svijetu mašte.

Tko će napustiti fantazijsku igru ​​uloga, sjajnu i dinamičnu? Ljubitelji smjera već su čekali pojavu nečega svježeg, a igra Sword Coast Legends postala je zalogaj izvorske vode u pustinji.

, kao 19. 10. 2015 Igrački studio n-Space objavljen je za Windows, Linux i Macintosh, te 2016. godine Izdavač izdanja Digital Extremes obećava da će ga objaviti za PlayStation 4 i One Xbox, a fanovi već mogu preuzeti Sword Coast Legends kako bi započeli svoje putovanje.

Igra ima mnogo toga zajedničkog s proizvodima sličnim igrama, ali ostaje originalan i ima specifične razlike:

 • Jedna kampanja
 • Fascinantna priča
 • Taktičke borbe
 • Aktivna pauza
 • 6 klasa znakova
 • 10 00095 utrka koje možete izabrati
 • Dungeon Master Mode Način rada koji vam pomaže stvoriti vlastite avanture, a zatim ih ponuditi svojim prijateljima

Početak jedne epske priče.

U svijetu magije postoje jedinstveni zakoni, a čovjek ih ne razumije, ne može ih objasniti, ali može se samo prihvatiti. Koliko dugo je trag lutao, i zašto nitko nema najkraći put do Faerruna, nitko vam neće odgovoriti, nego samo slegne ramenima, kažu, to znači da je potrebno.

Ali ovdje ste, kada ste odlučili preuzeti Sword Coast Legends, i vrijeme je da se upoznate s lokalnim stanovništvom, među kojima ima dovoljno nomada, seljaka, okrutnih barbara i malih plemena. Iznad njih su vjerski kultovi i sve vrste cehova, koje predvode bogati vladini dužnosnici.

U gradu postoji 6 klasa i 5 utrka, uvijek spremnih za nove podvige. Glavni lik pripada plaćeničkom cehu, koji je osnovan davno, da se čak ni starješine tog vremena ne sjećaju. Vrijeme je također postalo uzrok uništenja, a ceh se više ne čini tako snažnim kao što je bio u starim vremenima, iako još uvijek prati trgovačke prikolice, štiteći ga od pohlepnih bandita.

Jednom na sljedećem putovanju, junak i njegovi prijatelji imaju čudan san, u kojem im demoni obećavaju uništenje. Čim su se probudili, san se pretvorio u stvarnost, njihove karavane napali su neprijatelji dobrom opremom i organizacijom. Snage su bile nejednake, a mnogi od vas ubijaju na licu mjesta. Ceh je također spaljen do temelja, a vi pokušavate shvatiti što se događa.

Bitke će biti prirodna akcija, spuštanje cijele igre, a kako se ne mogu izbjeći, kako bi se bolje koordinirale akcije vašeg tima, možete koristiti funkciju privremenog zaustavljanja u bilo koje vrijeme.

Dok je Sword Coast Legends na PC-u, možete odabrati jednog heroja, ali on neće dugo ostati sam da mu se pridruže drugovi u oružju. Također ih morate opremiti, podići razinu talenta i odabrati najvrjednije u sljedećoj kampanji. Vaša tvrtka je predodređena da prođe kroz mnoge ceste, završi misije, bori se, vodi dijaloge, dovrši zadatke, istraži i istraži grobnice, katakombe, ruševine, tamnice i labirinte. Putovanje kroz Faerrun i interakcija s obalnim ljudima Luskana, poznatim po svojim kriminalnim manirama i krijumčarenju, bit će vrlo informativni.

Igrači sami biraju kako najbolje djelovati na koji način ulaze u zaključani grad, surađivati ​​s tom osobom ili ne. Među zadacima, previše zanimljivih stvari za probuditi uspavanu ljepotu, istražiti ili oteti panj s samog drvenog panja.

Minimalni zahtjevi sustava

  OS
 • : Windows 7/8 (8. 1) / 10 (samo 64-bit)
 • Procesor: Intel Core 2 DUO E6700 @ 2. 66 GHz / AMD Athlon 64 X2 6000 +
 • OP: 4 Gb
 • Izgrađeni prostor: 11. 5 GB
 • Video kartica
 • : NVidia GeForce 8800GT / AMD Radeon HD 4850 ili bolja (DirectX 11)
 • zvučna kartica: Kompatibilan s DirectX
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more