Oznake

Mačevima i napitaka 2

Alternativna imena: Mačevima i napitaka 2

Game mačevima & napitaka 2 [_2_ ] je produljenje svog nagrađivanog prethodnika. Ovaj projekt također ima lijepe grafike i veliku igrivost. Ova igra - što je potrebno da prođe hladne zimske večeri. Samo ono što su tražili, zar ne? Nemate vremena za biti dosadno, jer sada ste stalno moraju pratiti stanje u njegov dućan.

Da, točno, mačevima & napitaka 2 [_1_ ] Online vam pomoći da postanete vlasnik malog dućana. Vaša glavna misija, koju će morati stalno nastojati obavljati tijekom cijele utakmice - napuniti svoj asortiman proizvoda s novim proizvodima, prodati više proizvoda kupcima da bi mogli pristupiti nove tajne recepte. Pa, naravno, morate napraviti svoj dućan prednosti vas. Opremanje i poboljšati svoj dućan, pošaljite putnike za obavljanje nove zadatke i zadatke koje oni mogu podići svoju razinu, čime se omogućuje vam da se poveća troškove prodane robe u dućanu.

Ova igra - tipični online projekt, pa na kojoj je već postala tradicija u mačevima & napitaka [ _2_] 2 registrirana će morati početi na gameplay. Ne treba brkati činjenicu da sada u upravljanju igri nema riječi na ruskom jeziku. Na kraju, projektiranje je tako jednostavan i pristupačan da neće biti teško nositi se sa svojim osnovnim značajkama i baviti se kako pravilno ispuniti prijavnicu.

1. Da bi proces registracije mogao početi, trebat će vam da ispunite obrazac na lijevoj glavnom zaslonu projekta.

2. Ispunite sva polja kako bi, držeći savjete i savjete sustav. Kad se sve popuniti, kliknite na link « Prijavite do na igraju sada », a zatim možete početi u mačevima & napitaka 2 igrati .

Nacrt sve kupce koji će posjetiti svoj dućan, podijeljen u nekoliko klasa u skladu s njihovim potrebama. Pripremite se da će biti mnogo kupaca, a sve njihove zahtjeve moraju biti ispunjeni. Kao i svakoj trgovini kupaca, da će jeftino i molimo vas da srušiti cijenu - to je stvarno gdje možete raditi svoje interpersonalne vještine.

Igra mačevima & napitaka 2 Također je zanimljivo jer sada će se moći zaposliti radnike. To će vam pomoći da se bolje služe kupcima i pridonijeti razvoju grada. Pa, naravno, možete osjetiti pravi gazda. Zvuči primamljivo!

Možete izvoditi sljedeće čarobnjaka:

1. Čarobnica, koji su upoznati mračnih sila.

2. Kovača.

3. Bowyer.

4. Jeweller.

Kao iu životu, u igri morate slijediti neka osnovna pravila. Na primjer, ako kupac zahtijeva i nemoguće, da je bolje da mu odgovorili na neuspjeh. Nikad tamo ostati i razvijati.

Ova igra će vam pomoći da razviju lideri imaju sposobnosti, i što je najvažnije to učiniti mačevima & napitaka 2 slobodna !

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more