Oznake

Simfonija rata: Saga o nefilima

Alternativna imena:

Symphony of War: The Nephilim Saga taktička potezna strategija u klasičnom stilu. Igra nezavisnih programera. Tvorci su tri osobe inspirirane igrama iz Sega ere. Grafika u igri je pikselizirana, glazba je dobra u duhu gaming industrije devedesetih. Glavna komponenta takvih igara nije atraktivna slika, naprotiv, u početku vam se možda neće svidjeti. Ali nakon nekoliko minuta igre, zaplet će vas natjerati da oprostite i zaboravite na sve nedostatke vizualnog dizajna. U igri ćete upravljati odredima, razvijati heroje i izvršavati razne zadatke.

Čeka vas 180 vrsta jedinica.

Više od 50 klasa heroja:

  • Strijelci
  • Zmajevi
  • Magovi

I još mnogo toga, cijeli popis možete saznati kada igrate Symphony of War: The Nephilim Saga.

Klasa ratnika razvija se tijekom igre. Na primjer, strijelac će se na kraju pretvoriti u samostreličara i nanijet će još više štete, a samostreličar će na kraju promijeniti samostrel u mušketu.

Tijekom igre vidite heroja na karti, ali to nije usamljeni putnik, već cijeli odred. Čim se približite neprijatelju, aktivira se način borbe u kojem će vaše jedinice započeti bitku s neprijateljem.

Borba se odvija automatski. Na ishod bitke utječe broj vojski, položaj jedinica na bojnom polju.

Osim toga, moguće je steći prednost odabirom pravog mjesta za borbu. Na primjer, strijelci su učinkovitiji u šumi među drvećem ili na uzvisini. Utječe na ishod bitke i vrijeme, konjica značajno gubi svoju prednost u brzini tijekom kiše. Treba voditi računa o svakoj sitnici i pobjeda će biti vaša.

Uz glavnu priču, možete preuzeti dodatne zadatke od likova koje upoznate. U igri ćete pronaći ogroman svijet mašte pun raznih stanovnika.

Moguće je igrati kampanju kao negativci.

Sustav nadogradnje u igri prilično je složen. Morate dobro razmisliti koju ćete vještinu poboljšati. Iskustvo se stječe tijekom bitaka ili se može steći pomoću magičnih predmeta.

Postoje tri grane u stablu vještina

  1. Ratna akademija
  2. Taktika i zapovijedanje
  3. Zanatstvo i tehnologija

Odaberite granu koju želite razviti.

U postavkama odredite hoće li vaši ratnici umrijeti tijekom bitaka ili nakon što će se moći oporaviti.

Regrutirajte nove borce za zlato između bitaka. Moguće je unajmiti naprednije ratnike, ali njihov broj je ograničen.

Ovdje ćete pronaći dobru parcelu, iako bez puno intriga. Igra je zarazna, lako vas je zanijeti.

Tijekom avanture i mnogih bitaka može se pojaviti prijateljstvo između članova stranke. Ili čak romantične veze. Prisutnost takvih dodataka daje dodatne mogućnosti tijekom bitaka.

Oprema je jako važna. Morate ga ažurirati na vrijeme čim se pronađe opcija koja je bolja od onoga što imate.

Symphony of War: The Nephilim Saga besplatno preuzeti na PC, nažalost, neće raditi. Igru možete kupiti na portalu Steam ili na službenoj web stranici.

Ako volite klasične igre 90-ih, ne možete propustiti ovo remek-djelo! Ali čak i ako nikada niste pokušali igrati takve igre, vrijedi pokušati, najvjerojatnije će vam se svidjeti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more