Oznake

Taern

Alternativna imena: Taern

Taern igra je uzbudljiva računalna igra koja je puna različitih zadataka. Ova igra se smatra dinamičan, multiplayer igre, koji je razvijen u žanr RPG.

U igri ćete susresti Taern online s ovom taktičkom sustav borbe.

Game Pride Taerna registracija je dostupna samo na one korisnike koji imaju punih osamnaest godina. Prijaviti se možete u igri Pride Taerna ako odaberite

  1. Vaša adresa e-pošte.
  2. Njegov jedinstveni lozinkom.
  3. Datum njegova rođenja.

U igri možete igrati Taern odabrana klase. S nekima od njih možete istražiti u ovom pregledu:

  1. Strijelci - klasa koja zna kako se za napad na udaljenosti. To može uzrokovati ozbiljne ozljede. Također, ova klasa ima veliku vitalnost.
  2. Šaman. Voodoo - oni koriste slabe ljude za svoju vlastitu korist. Ova klasa putuje diljem svijeta. Ovaj Šaman izračunava svoje neprijatelje na dalekometni.
  3. Barbarian - klasa koja ima snažan udar. On je vrlo jak na malim udaljenostima. Njemu su na vlasti lošiji svim drugim skupinama.

Game Pride Taerna vas okuet na slikovitom svijetu s ogromnim gustom šumom i slikovitih jezera.

Game Pride Taerna igrati ćete biti na strani jednog od Empires: otkucaji ili Taera.

Chimes Empire napali Empire Taera. Spalili lokalnu domenu, opljačkali i dosegao glavni grad kraljevske tvrđave Korelamon.

Taernskaya vojska odlučila se suprotstaviti neprijateljima s ponosom i vodio kralj Kandel došao do borbe. Nažalost, oni su izgubili, a kralj je pao na bojnom Kandel.

Sad ništa ne može zaustaviti okrutnu Empire otkucaji. Sve oko vatre počela gorjeti. Gotovo svi su umrli i onih koji su preživjeli su mislili kako pobjeći, a ne nastavljaju bitku. Od tog trenutka počeo veliki bijeg u ocean.

Igrajte igru ​​Pride Taerna hoćete, počevši s ostacima njegove rodbine. Morate lutati jako dugo, ali što se u gradu, gdje možete pronaći utočište. No, opustite se tamo i nećete uspjeti. Trebat će pričekati novu bitku.

Game Pride Taerna online prvo morate odabrati karakter. Nakon što odaberete znak, što će potrajati sat je u ratu.

Morate spremiti propadaju sada zemlju koja je nekada uspješan prekrasna priroda.

Nudi uzbudljive poteze bitkama. Možete se boriti je onaj s najodaniji asistent ili s ogromnim skupine očajnih vojnika.

Ovdje ćete naići fascinantnu priču, i savršeno naslikanu krajolik koji razlikuje ovu igru ​​od ostatka.

Najzanimljivije i uzbudljiva stvar je u tome što vaši likovi ne samo slijediti korake koje su izmišljene od strane developera. Živite pravi život zajedno sa svim likovima. Imate izbor u igri: biti negativac, razbojnik i odmah postići sve svoje ciljeve i slijediti put plemenitog viteza.

Game Pride Taerna online osvojio veliki uspjeh zahvaljujući gameplay, znakova i druge mogućnosti!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more