Oznake

Repovi od željeza

Alternativna imena:

Tails of Iron je nevjerojatna RPG igra za vaše računalo. Ovdje se grafika razlikuje od bilo koje druge igre. Svi likovi, kao i scenografija, crtani su rukom, to je veliki posao umjetnika. Glazbeni aranžman savršeno nadopunjuje neopisivu atmosferu igre, a glasovnu glumu izveo je sam Doug Call, poznat mnogim RPG fanovima.

U ulozi nasljednika štakorskog prijestolja po imenu Reggie, morate se nositi s protjerivanjem klana krastača koji je okupirao vašu zemlju.

Ne očekujte laku pobjedu, svaka greška može dovesti do smrti glavnog lika i poraza u igri.

Na putu do pobjede očekuju vas mnogi izazovi:

  • Istražite kraljevstvo
  • Promijenite Reggiejev stil borbe kako biste lakše pobjeđivali
  • Sakupljajte resurse i zaradite novac
  • Pronađite nacrte za jedinstvene predmete
  • Stvorite novo oružje i popravite ga na vrijeme
  • Dovršite sporedne zadatke da biste stekli iskustvo

Na početku igre imat ćete priliku okupiti tim od saveznika koji će vam pomoći kako na bojnom polju, tako iu stvaranju ljekovitih napitaka i oružja. Postojat će čak i prilika za izradu motomobilnog oklopnog automobila, koji definitivno neće biti suvišan na teškom putovanju.

Reggie će morati postati virtuoz borbe inače se neće nositi s misijom. Vi odlučujete kakav će on biti borac. Razvijte vještine potrebne za borbu u stilu u kojem ćete najbolje moći pobijediti.

Sustav borbe je složen zbog ogromnog arsenala trikova, okretanja, skokova i salta. Nemojte stajati mirno, ako želite pobijediti morate se neprestano kretati tijekom bitke.

Bitke s ovakvim borbenim sustavom izgledaju spektakularno, što je teško očekivati od takve ručno crtane igre.

U igri nema lakog moda, neprijatelji su nemilosrdni i vrlo je lako izgubiti u žestokim bitkama.

Zapamtite, ne borite se samo protiv slatkih žaba, dio neprijateljske vojske su i zombiji, koje možete pobijediti samo ako im nanesete ozbiljne ozljede.

Ne žurite se boriti protiv šefova generala neprijateljske vojske, prvo je bolje steći iskustvo pobjeđujući obične vojnike.

Šefovi mogu utjerati strah u svakoga. Svaki od njih je jedinstven, ali svi imaju slabosti. Razmislite i pronađite način da ih pobijedite. Samo progurati se nije opcija.

Ne zaboravite pripremiti ljekovita pića i hranu između borbenih misija. Popravite opremu i oružje prije nego što postanu potpuno neupotrebljivi. Ako ste dovoljno sretni da pronađete crtež rijetkog oružja ili oklopa, bolje je ne odgađati njegovu proizvodnju.

Osim toga, pozornost će se morati posvetiti popravljanju razaranja koje su kraljevstvu nanijele neprijateljske vojske.

Igranje Tails of Iron bit će teže nego što se na prvi pogled čini. Ovdje je sve nacrtano, ali ne biste trebali olako shvatiti projekt zbog toga, ovo je ozbiljna igra, a ne samo još jedna zabava za jednu večer.

Tails of Iron besplatno preuzimanje na PC, nažalost nije moguće. Igru možete kupiti na službenoj web stranici ili na jednom od portala za trgovanje. Kupnjom službene kopije motivirate programere da nastave izdavati nove, visokokvalitetne igre.

Počnite igrati sada i ne dopustite neobuzdanim žabama da preuzmu cijeli svijet!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more