Oznake

Priče iz Solarisa

Alternativna imena: Priče iz Solarisa

Igra Priče iz Solarisa kombinira najbolje kvalitete RPG igre alu klasične nijanse anime. Svijetle, bogate grafike i zabavna priča može privući, pa što lukavosti, već privlači veliki broj igrača iz cijelog svijeta. Redovito ogromna količina informacija o ovoj igri na forumima i ažuriranih stranica na društvenim mrežama, gdje su sudionici projekta aktivno raspravlja trendove i značajke igre.

Priče iz Solarisa online će vam pomoći da se presele na nevjerojatan kontinentu, koji mogu zajedno raditi uspješno magiju i moć stroja. Međutim, bande pokušavaju ispuniti svoju misiju i zlokobni udar na ovom mirnom kontinentu. Vi ćete biti sudionik u igri Reda, pristupi ovom bez rata i borbe za obnovu stvarne povijesti. To je suđeno da vodi ovu Order Heavenly kontinent na novi život i da mu pomogne otvoriti novu stranicu svoje ere. No, to će biti prvi, a kasnije, kada možete dobiti noge mokro u igri zajedno s prijateljima može uspostaviti red koji će biti mnogo jači i snažniji.

To je online igra, nego zato što se odmah moraju imati na umu da je u Priče iz Solaris procesa registracije će biti potrebno. Čak i činjenica da je u ovom trenutku vodstvo igri adaptaciji igra nije namijenjen za engleskog govornog korisnike, a sve informacije predstavljaju na engleskom, to je još uvijek nepomeshaet ste saznali sa svim specifičnostima Obrazac za punjenje, kao i glavnih značajki igranja.

Za početak procesa registracije, morate kliknuti na gumb «Game Početak», koja se nalazi u gornjem lijevom kutu zaslona igre.

Vi ćete vidjeti posebnu formu, nakon punjenja koja se može pokrenuti u Tales of Solaris igru. Vi ćete morati unijeti svoje korisničko ime i lozinku i napisati adresu elektroničke spremnik.

Isto tako, ako želite bilo potpuno novi član projekta će biti registrirana s jednim od najvažnijih odgovarajući račun u društvenim mrežama, Facebook, Google, Yahoo ili Paypal, koji će vam pomoći ubrzati proces.

Sada igrati igru ​​Priče iz Solarisa će biti još zanimljiviji, jer su programeri su fiksni broj bugova. I danas je u ovaj projekt provodi novi sustav dinamičke bitaka, sat koji se sada može samo bez daha. Raznolikost načina igre može drastično transformirati poznato sučelje od projekta. Prije početka igre, morat ćete odabrati igru ​​poslužitelja i odaberite razred i dati ime na svoj karakter.

Trenutno u Pričama iz Solarisa besplatno možete igrati s takvim klasama znakova:

Warrior.

Mag.

Snajper.

Sage.

Jedinica.

Priest.

A vi ćete biti u mogućnosti da imaju kućnog ljubimca i dovesti ga. Možete birati između više od 150 vrsta kućnih ljubimaca, od kojih je svaki razlikuje ne samo u izgledu, ali također ima potpuno individualan karakter.

Idi na avanturu! Jer sada ćete naći veliki broj zadataka i zadataka. Vi ćete morati prevladati mnoge prepreke prije nego što uspije.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more