Oznake

Talking Tom Hero Dash

Alternativna imena:

Talking Tom Hero Dash je još jedna uzbudljiva igra iz serijala o mačku koji govori Tomu. Sve ove igre mogu se igrati na mobilnim platformama za igranje. 3D grafika u crtanom stilu izvrsne kvalitete svidjet će se igračima. I glavnom liku i njegovim prijateljima, kao i cijelom svijetu igre, glas posuđuju profesionalni glumci. Glazba može popraviti čak i loše raspoloženje.

Ovaj put morate spasiti svoje prijatelje koje su oteli podmukli rakuni i sakrili u susjednim svjetovima.

Prije nego što počnete igrati Talking Tom Hero Dash, odaberite lika koji vam se sviđa i počnite ganjati.

  • Skupljajte novčiće usput
  • Izbjegavajte prepreke i preskačite prepreke
  • Napadni sve rakune koji te pokušaju zaustaviti
  • Koristite pronađene pojačivače kako biste ubrzali ili čak postali nepobjedivi na neko vrijeme

Sve ovo igru čini doista nezaboravnom. Svaka nova razina će vas prisiliti da pokažete svu svoju domišljatost i munjevitu reakciju kako biste prevladali rutu.

Svaka ruta ima svoje prepreke i nove neprijatelje rakune. Možda ga nećete moći dovršiti prvi put. Ali ne brinite, dobit ćete sve novčiće koje ste prikupili i moći ćete istražiti što su programeri pripremili za vas ovaj put. Iskoristite sve ovo da poboljšate svoj rezultat u sljedećim pokušajima.

Postupno ćete moći osloboditi svoje prijatelje. Što više njih bude na slobodi, to će biti lakše igrati. Iskoristite njihovu supermoć da krenete naprijed i spasite ostale.

rakuna lako se kreće između svjetova i morat ćete proći kroz sve te lokacije tijekom potjere.

Osim odabira lika, moći ćete prilagoditi njegov izgled.

Proširite garderobu novcem koji zaradite i odaberite stil za glavnog lika. Da biste to učinili, bolje je češće ići u trgovinu. Tamo, za novac ili valutu igre, možete kupiti novu odjeću za svog ljubimca. Raspon se ažurira i vrlo često postoje popusti. Nema predmeta u igri koji su dostupni samo za novac. Sve možete dobiti besplatno ako želite. Nakon što ste potrošili nešto novca, dobit ćete ovu stvar malo brže i financijski zahvaliti programerima na njihovom napornom radu.

Pokušajte ne propustiti dane u igri kako biste dobili nagrade za ulazak. Za blagdane vas očekuju posebno vrijedni darovi. Na te dane dodatno ćete moći sudjelovati u natjecanjima posvećenim ovom datumu. Nagrade u takvim natjecanjima su jedinstvene i gotovo ih je nemoguće osvojiti bilo kada. Možete igrati i lokalno i natjecati se s drugim igračima ili čak svojim prijateljima na mreži.

Povremeno provjerite ima li ažuriranja igre. U ažuriranjima programeri vam otvaraju nove svjetove s mnogo razina i dodaju drugi sadržaj.

Talking Tom Hero Dash besplatno preuzeti na Android moći ćete slijediti vezu na stranici.

Instalirajte igricu kako biste pomogli starim prijateljima da prebrode sve poteškoće, pobijede rakune i ponovno se zabavljaju igrajući se s cijelim društvom!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more