Oznake

Spremnik budućnosti snage 2050

Alternativna imena: Spremnik budućnosti snage 2050

Game Tank Future Force 2050 tenkovi budućnosti.

If umoran od borbe u lice stvarnih događaja, obratite pozornost na Tank Future Force 2050 za Android projekt, koji je razvio studio Awesome Akcijske igre. Postanite sudionici procesa igre, bit ćete prevezeni na vrijeme, kada su oklopna vozila prošla značajne promjene. Još je uvijek lako saznati, ali napetost i mogućnosti su napredovale daleko, a spremnik s dva topova više ne izgleda kao znatiželja.

To se osjećate kao inovacije, trebate besplatno besplatno spremanje s Future Force 2050. To je već napravilo više od 50 milijuna ljudi, koji su uspjeli proći ne samo glavne zadaće, već i upoznati se s novim misijama u periodicno objavljenim dodatcima. Da biste instalirali igru ​​koja teži 62 M, potrebna vam je verzija Androida od 4. 1. Druga mogućnost je preuzeti Tank Future Force 2050 na računalo i razviti paralelnu liniju događaja.

Fantastična borba.

Tankovi, oni su tenkovi koji spaljuju tragove gusjenicama u potrazi za neprijateljem, a onda bombardiraju. Tko posjeduje i tko je stranac razumjeti jednostavno zahvaljujući zastavama nad strojevima. I iznad njih visi ljestvica života, iz kojega je jasno koliko će hitova održati oklop.

Kada igra Tank Future Force 2050 razvija događaje u budućnosti, programeri su preuzeli slobodu zamisliti koliko će se tehnologija promijeniti. U početku se borbene jedinice nisu osobito razlikovale od modernih, ali to je tek na početku. Kada dobijete određenu količinu valute igre, možete poboljšati svaki detalj. Svi oklop, toranj, top, podvozje, druga tehnička oprema podliježu nadogradnji. Kad jedva prepoznajete stare značajke, automobil postaje tako futuristički. Također vas čeka:

    A nakon što ste provodili vrijeme u hangaru za proces povećanja karakteristika, idite na bojno polje.

  • Kvaliteta grafika
  • Realistički soundtrack
  • Svijetli specijalni efekti
  • Neobična geografija područja
  • Intuitivne kontrole
  • Odabir enemies
  • Novo ažuriranje
Ovdje najzanimljivije razvija, jer neprijatelji sa svake razine sve više i više, i oni djeluju grubo.

Vaša je zadaća pratiti sve i uništiti, a onda će misija biti prošla, a nagradu će pronaći njezin heroj. Vrlo je lako pronaći neprijatelja jer je označen na osjetljivom radaru u obliku crvenih točaka. Samo slijedite gdje se sljedeći neprijateljski tenk skriva i puca, pronalazeći ranjivo mjesto. Ponekad će biti potrebno pristupiti praktički blisko, tako da je ljuska udario jaku ljusku.

Upravljanje i lokacije.

Tank Future Force 2050 igra nudi prilično standardnu ​​kontrolu. U lijevom kutu navigacijske tipke za pomicanje opreme, a desno od gumba za pregled, pristup i vatru. Čak i ako vam to bude novost, nakon malo treninga, lako ćete svladati ovu mudrost. Ljepota, poteškoće u kretanju i više realizma povećavaju prepreke mjestu. Oni zatvaraju horizont i ne dopuštaju vidjeti opremu drugih ljudi. To će vam pomoći da dogovorite zasjedu, no kao i većinu, molimo nekoga drugome, tako da malo zdrava paranoja neće ozlijediti.

Da isto reci o Donatu. Kao što znate, crpljenje u igri igra važnu ulogu, a za svaku borbenu napadu s neprijateljskim tenkovima srušit ćeš nagradu. To ide na sve vrste poboljšanja, ali igrajući u slobodnom načinu rada, kako bi se postigla brzu i značajne promjene je prilično teško. Zatim prihodi dolaze u igri kupnje. Valja napomenuti da programeri odlučili ne biti pohlepan, i postaviti prilično prihvatljive cijene od 24,93 do 1 258,47 UAH.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more